Sandqvist

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Inhoud (liter)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Diepte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Sandqvist kopen

Sandqvist produceert rugzaken met een Scandinavische stijl. Duurzaamheid en functionaliteit, dat staat centraal bij Sandqvist. Dankzij het tijdloze design geniet je jarenlang van een Sandqvist rugzak. Bij Causeways vind je een uitgebreid assortiment bestaande uit verschillende populaire series. 

Waar komt het merk Sandqvist vandaan? 

Sandqvist is een merk met een Scandinavische oorsprong dat in 2004 is opgericht. De oprichter van Sandqvist is Anton Sandqvist. Inspiratie haalt Anton uit het Scandinavische landschap vol met bossen, rivieren en steden. Sinds 2004 staat Sandqvist bekend om de productie van functionele en tevens stijlvolle rugzakken. 

Is het merk Sandqvist duurzaam?

Het antwoord is absoluut ja! Sandqvist heeft een sterke focus op duurzaam design. Het merk streeft ernaar om open en eerlijk te zijn over alles dat het doet. Sandqvist gaat dus uit van volledige transparantie. Daarnaast neemt Sandqvist verantwoordelijkheid voor de impact die de producten hebben gedurende de hele levenscyclus, dit geldt voor zowel mensen als de planeet. 

Waar staat een Sandqvist rugzak bekend om?

Als allereerst staat een Sandqvist rugzak bekend om het Scandinavische design. Dit design is tijdloos en daardoor geniet je jarenlang van jouw Sandqvist rugzak. Een Sandqvist rugzak is praktisch ingericht, dankzij de insteekvakken en het ruime voorvak met rits. Ook is een Sandqvist rugzak erg comfortabel dankzij de gewatteerde schouderbanden. Hierdoor is een Sandqvist rugzak zeer geschikt voor dagelijks gebruik. 

Sandqvist Bernt

De Sandqvist Bernt serie bestaat uit rugzakken in trendy kleuren. De leren details maken de rugzakken uit deze serie helemaal af! Uniek aan de rugzakken uit de Sandqvist Bernt serie, is dat deze veel opbergmogelijkheden bieden. Hierdoor zijn de rugzakken uit deze serie praktisch in gebruik en dus functioneel. Dankzij de rolltop sluiting blijven je spullen goed op hun plek. Een leuk feitje, de rugzakken uit de Sandqvist Bernt serie zijn voor 40% gemaakt van gerecycled polyester. 

Sandqvist Ilon

Op zoek naar een waterbestendige tas? Dankzij het 100% gerecycled polyester zijn de tassen uit de Sandqvist Ilon serie waterbestendig tijdens gebruik. De rugzakken uit de Sandqvist Ilon serie kennen één groot buitenvak met rits. Kenmerkend voor de rugzakken uit deze serie is de rolltop sluiting en het laptopvak. De rugzakken uit de Sandqvist Ilon serie zijn geschikt voor dames en heren.

Sandqvist Dante

Een rugzak uit de Sandqvist Dante serie is een duurzaam verantwoorde keuze. De rugzakken uit deze serie zijn voor 65% gemaakt van organisch katoen en voor 35% van gerecycled polyester. De indeling van deze rugzakken is erg praktisch. Zo beschikken de rugzakken uit de Sandqvist Dante naast een ruim hoofdvak ook over een ruim voorvak met rits en een apart laptopvak. Het stijlvolle design in trendy kleuren maakt de rugzak een echte eyecatcher.