Handschoenen & Sjaals

Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Prijs
Levertijd
Korting

Hoe kies ik de juiste sjaal en handschoenen?

Handschoenen en sjaals zijn meer dan alleen winterse accessoires om ons warm te houden: ze zijn de perfecte aanvulling op elke outfit, ongeacht het seizoen. Bij Causeways bieden wij sjaals en handschoenen aan in verschillende trendy kleuren waardoor jij deze accessoires eindeloos kunt combineren met jouw outfits. Een aantal zaken zijn belangrijk bij de aankoop van handschoenen en sjaals, wij geven jou hieronder wat tips! 

Wat is het verschil tussen handschoenen en wanten?

Het grootste verschil is direct te zien aan de buitenkant. Bij wanten zitten je vingers allemaal bij elkaar, terwijl bij handschoenen je vingers los van elkaar zitten. Over het algemeen zijn wanten warmer dan handschoenen, omdat je vingers zich in de wanten opwarmen tegen elkaar. Wel bieden handschoenen meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit, omdat je al jouw vingers los kunt bewegen. De handschoenen en wanten die wij bieden op Causeways zijn allemaal gemaakt van uitstekende kwaliteit om jouw handen te voorzien van de optimale warmte. Onze handschoenen en wanten komen in verschillende kleuren en materialen, zodat jij zelf kunt kiezen welke stijl het beste bij jou past! 

Hoe moeten handschoenen zitten?

Het is belangrijk dat jouw handschoenen goed passen om comfortabel te kunnen bewegen. Van te kleine handschoenen kun je koude vingers krijgen en te grote handschoenen vallen sneller uit. Een makkelijk trucje om te meten of jouw handschoenen de juiste maat zijn, is het strekken van jouw vingers. Wanneer je je vingers volledig strekt mogen ze binnenkant van d voering niet raken. Als jouw vingers de voering wel raken, zijn ze te klein.

Verschillende sjaals bij Causeways

Naast ons beschermen tegen de kou, is een sjaal een veelzijdig mode-item dat de mogelijkheid biedt om elke outfit nog leuker te maken. Bij Causeways verkopen wij sjaals in verschillende mooie kleuren om jouw winterse look compleet te maken. Zo bieden wij sjaals van de kwaliteitsmerken Le Bonnet, Samsoe Samsoe en Gloria Gloria! Onze sjaals komen in basic modellen, maar ook verkopen wij sjaals met vrolijke franjes. De sjaals zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn naast stijlvol, super comfortabel en warm tijdens de koude dagen. 

Hoe combineer ik een sjaal met mijn jas?

De kleur van een sjaal kan een lastige keuze zijn en daarom helpen wij jou daarbij!  Je wil natuurlijk dat jouw winter outfit één geheel vormt en jouw winterjas goed matcht met jouw sjaal. Heb jij een zwarte winterjas? Dan kun je bijna elke kleur sjaal combineren. Toch gaan sjaals in de kleuren bruin, beige of camel het beste samen met een zwarte jas. Ook felle kleuren zoals rood en blauw passen leuk bij zwart. Is jouw jas een camel kleur? Bij deze kleur staan sjaals zoals zwart of oranje echt mooi! Heb jij een donkerblauwe winterjas? Dan zal een sjaal in een grijze kleur erg mooi staan. Ook andere aardetinten zijn goed te matchen met deze kleur. Andere opvallende kleuren jassen zijn het beste te combineren met basic, rustige kleuren.