Underwear

Maat broek
Prijs
Levertijd

Ondergoed

Het is een onmisbaar deel uit je garderobe. Bij Causeways kun je terecht voor ondergoed van verschillende merken. Ons ondergoed is voorzien van toffe prints en kleuren. Dankzij het ruime assortiment is er voldoende keus en zit er altijd wel iets tussen wat helemaal jouw smaak is. Jouw outfit is pas compleet wanneer je ondergoed draagt waar jij je fijn in voelt.

Welke soort ondergoed is het beste?

Wanneer je nieuw ondergoed gaat aanschaffen is het belangrijk om rekening te houden met de stof waarvan het ondergoed gemaakt is. Katoen is altijd de beste optie wanneer het aankomt op ondergoed. De reden hiervoor is dat katoen veel lucht doorlaat. Doordat katoen veel lucht doorlaat blijven nare geurtjes weg en blijf je fris ruiken. Daarnaast voorkomt katoen ook irritatie van je huid. Bij Causeways vind je een ruim assortiment aan ondergoed dat voornamelijk gemaakt is van katoen.

Welke boxershorts zijn goed?

Ruim 80% van alle mannen draagt een boxershort. Het is belangrijk dat je voor een boxershort zit die comfortabel zit. Een veelvoorkomend probleem is dat boxershorts omhoog kruipen. De verkeerde maatkeuze kan hier naartoe leiden of boxershorts die niet goed aansluiten aan je benen. Door te gaan voor een slim fit pasvorm kan je dit probleem voorkomen. Wanneer je nieuwe boxershorts gaat kopen is het belangrijk om te kijken naar het materiaal en de kwaliteit en niet naar het merk.

Boxershorts heren

De boxershort is niet te missen in je ondergoed collectie. Causeways biedt dan ook een ruim assortiment aan boxershorts voor heren. Hierbij heb jij de keus of je voor een losser model of juist een strakker model boxershort kiest, net wat jij het fijnst vindt zitten. Wij bieden verschillende boxershorts aan voor heren die voornamelijk van katoen zijn gemaakt. Bij ons vind je multi-packs van bekende merken. Kom een kijkje nemen op onze website en haal jouw favoriete boxershorts in huis.

Lacoste ondergoed

Als je op zoek bent naar ondergoed van het welbekende merk Lacoste, dan ben je bij Causeways aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan boxershorts van Lacoste. Het ondergoed van Lacoste zit enorm comfortabel. Dit komt dankzij de fijne pasvorm en de boxershorts van Lacoste zijn voornamelijk gemaakt van katoen. Katoen laat veel lucht door, wat er ook voor zorgt dat nare geurtjes weg blijven.