-

Bootschoenen

Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Waar moet ik op letten bij het kopen van een paar bootschoenen heren?

Niet meer weg te denken uit de laatste trends, dat zijn de bootschoenen. Deze worden allang niet meer alleen door zeilers gedragen. De geweldige details en hoge kwaliteit maken de bootschoenen uniek. Op Causeways vind je een uitgebreid assortiment bootschoenen. Zo creëer je eenvoudig een elegante look, het hele jaar door.

Model

Bij Causeways heb je de keuze uit twee verschillende modellen, het lage of hoge model. 

Lage heren bootschoenen

Het voordeel van lage bootschoenen is dat je deze eenvoudig aan- en uittrekt. Het lage model is het populairste model. Dit omdat lage bootschoenen vaak zorgen voor een elegante look. Wel is een lage bootschoen vooral geschikt voor de zomer, terwijl een hoog model het gehele jaar door gedragen kan worden. Bij Causeways vind je lage bootschoenen van de merken Timberland en Sebago.

Hoge heren bootschoenen

Het merk Sebago heeft ook hoge bootschoenen toegevoegd aan het assortiment. Een hoog model biedt vaak net wat extra steun en stabiliteit. Een hoge bootschoen kan in principe het gehele jaar door gedragen worden. Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment en laat je inspireren.

Materiaal

Bootschoenen worden veelal gemaakt van de materialen leer en suède. Beide materialen kennen unieke kenmerken. 

Leren bootschoenen heren 

Leren bootschoenen kennen een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor blijven de bootschoenen lang mooi en geniet je er jarenlang van. Leren bootschoenen zijn er voor iedere gelegenheid. Bovendien zijn leren bootschoenen stijlvol, klassiek en kwalitatief hoogwaardig. 

Suède bootschoenen heren

Suède bootschoenen vind je in het assortiment van Sebago. Het voordeel van suède is dat het zacht en soepel is. Wel zijn de suède bootschoenen gevoelig voor vuil en vocht. Hierdoor zijn de suède bootschoenen niet geschikt voor regen, modder en sneeuw. 

Merk

Bij Causeways vind je enkel bootschoenen van hoogwaardige merken. De populairste merken zijn Timberland en Sebago. 

Timberland bootschoenen 

De bootschoenen van Timberland kennen een klassiek en elegant uiterlijk. Zelfs na tientallen jaren is de Timberland bootschoen nog steeds populair. Door het tijdloze design zijn de Timberland bootschoenen eenvoudig te combineren met verschillende outfits. Dit maakt de Timberland bootschoen een toevoeging voor jouw garderobe. 

Sebago bootschoenen heren

De Sebago bootschoenen zijn zeer stijlvol en kennen een iconisch bovenwerk. Dit merk is gespecialiseerd in het produceren van schoenen en levert enkel bootschoenen van hoogwaardige kwaliteit. De bootschoenen van Sebago zijn handgemaakt en worden afgewerkt met ambachtelijke stiksels. Voor het ontwerp van de Sebago bootschoenen staat zeilen centraal, dit maakt de schoenen uniek.