Outdoor sneakers

Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Categorie wandelschoen
i
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Waar moet ik op letten bij het kopen van een paar outdoor sneakers?

Ben je een echte avonturier? Dan is een paar outdoor sneakers een musthave. Met een paar outdoor sneakers ben je klaar voor ieder terrein en alle weersomstandigheden. Een goed paar outdoor sneakers zorgen voor voldoende stevigheid, comfort en stabiliteit. Benieuwd naar waar je op moet letten bij het kopen van een paar outdoor sneakers? Lees dan snel hieronder verder.

Type outdoor sneakers

Bij Causeways vind je twee verschillende typen outdoor sneakers: de wandelschoen en trailrunning schoen. Hieronder lichten we de belangrijkste verschillen en overeenkomsten toe. 

Wandelschoen

Wandel je graag op onverharde paden of door de bergen? Dan is een wandelschoen precies wat je zoekt. Wandelschoenen zijn er in een laag- en hoog model. De meeste wandelschoenen die je vindt op Causeways zijn duurzaam, licht van gewicht en kwalitatief hoogwaardig. Kies voor goede grip en bovenal comfort met een paar goed zittende wandelschoenen.

Trailrunning schoen

Ben je de sportieve avonturier die geen uitdaging uit de weg gaat? Behoort trailrunning dan ook tot een van jouw hobby's? Een goed paar trailrunning schoenen mag hierbij niet ontbreken. Kenmerkend voor de trailrunning schoen is dat deze extreem licht van gewicht zijn. De goede grip, stabiliteit en bescherming maken de trailrunning schoen juist anders ten opzichten van een wandelschoen.

Merk

Outdoor sneakers moeten naast praktisch en technisch uiteraard ook stijlvol zijn. Daarom vind je bij Causeways ook outdoor sneakers die prima casual gedragen kunnen worden. Populaire merken op dit moment zijn:

Veja

Het uiterlijk geeft niet prijs dat het om een outdoor sneaker gaat. De outdoor sneakers van Veja kennen een trendy en hip design. Uniek is dat de Veja outdoor sneakers gemaakt zijn van ecologische en duurzame materialen. Dit terwijl de schoenen ook stijlvol en comfortabel zijn.

The North Face

De outdoor sneakers van The North Face vallen op door het trendy uiterlijk. Daarnaast kennen de schoenen van dit merk ook een hoogwaardige kwaliteit. De outdoor sneakers van dit merk zijn zeer licht van gewicht, kennen ademende eigenschappen en bieden extra comfort. Ervaar goede grip op alle terreinen met The North Face outdoor sneakers. 

Karhu

Karhu is ooit begonnen met de productie van hardloopschoenen. Tegenwoordig focust het merk zich ook op lifestyle sneakers. Dit is ook terug te zien in het ontwerp van de Karhu outdoor sneakers. De stijl, comfort en duurzaamheid kenmerken de Karhu outdoor sneakers. De outdoor sneakers van dit merk bieden optimale zekerheid en zijn dus zeer geschikt voor avonturiers. 

Waterdicht

Niet alle outdoor sneakers op Causeways zijn waterdicht. Sterker nog, het merendeel zelfs niet. Alleen de outdoor sneakers van Vans en Karhu zijn waterdicht. De outdoor sneakers van Vans kennen een waterdicht membraan van polyurethaan. Ook de outdoor sneakers van Karhu zijn waterafstotend en bieden dus bescherming tegen alle natte weersomstandigheden.