Type Product
Materiaal
Kleur
Bikini maat
Prijs
Levertijd
Korting

Hoe kies ik de perfecte swimwear?

Wanneer de zon begint te schijnen en de temperaturen stijgen, is het tijd om je garderobe aan te vullen met de leukste dames badpakken en bikini’s. De juiste swimwear is essentieel voor comfort en zelfvertrouwen, bij Causeways helpen wij jou met het kiezen van de juiste bikini waar jij in zal stralen! 

Verschillende soorten swimwear

Bij Causeways bieden wij een veelzijdige en elegante collectie zwemkleding voor dames. Kies bijvoorbeeld voor een tijdloze triangel bikini voor een minimalistische look of ga voor een one-shoulder badpak voor een elegante uitstraling. Voor extra bedekking is een ander mooi badpak of een bikinibroekje met een hogere taille perfect. Ook hebben wij balconette bikini’s die de juiste ondersteuning geven aan jouw borsten. Wij bieden bikini’s in vrolijke en felle kleurtjes, maar ook kun je ervoor kiezen om te gaan voor een natuurlijke kleur voor een rustige uitstraling. Met een veelzijdig aanbod hebben wij swimwear voor iedereen. Duik in onze collectie en straal binnenkort in jouw nieuwe favoriete bikini en badpak! 

Welke bikini past bij mijn lichaamsfiguur?

Het is belangrijk om een bikini te kiezen die goed past bij jouw lichaamsfiguur om je fijn te voelen in jouw swimwear! Met een appelfiguur kun jij het beste kiezen voor een hoog uitgesneden broekje. Op deze manier lijken je benen iets langer en creëer je taille.  Iemand met een peerfiguur kan het beste kiezen voor een bikini met een opvallend bovenstukje en een eenvoudiger broekje om de aandacht naar boven te trekken. Met een zandloperfiguur kun je de nadruk op je taille leggen met jouw bikinibroekje in een effen rustige rustige kleur! Voor vrouwen met wat grotere borsten is het belangrijk om de juiste ondersteuning te bieden, kies bijvoorbeeld voor een balconette bikini voor de juiste steun. Natuurlijk is het belangrijk dat jij je fijn voelt in jouw bikini. Probeer daarom wat stijlen uit om te ontdekken welk model jij prettig vindt! 

Welke kleur zwemkleding past bij mijn huid?

Onze bikini’s en badpakken komen in verschillende leuke, opvallende kleurtjes zoals paars, geel en oranje. Ook hebben wij swimwear in wat rustigere tinten, zoals rood, bruin en groen. 

Als jij wilt weten welke kleur het beste bij jou huid past, is het belangrijk om te weten welke ondertoon je huid heeft. Heeft jouw huid een warme ondertoon? Kies voor een bikini of badpak in de kleuren oranje of rood om jouw huid te laten stralen. Heb jij een iets koudere ondertoon? Ga dan voor swimwear in blauwe, zwarte of witte tinten.