-

Wallets

Wallets
Geschikt voor
Kleur
Serie
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Levertijd

Wallets

Ben je op zoek naar een portemonnee voor dames of heren? Dan ben je bij Causeways.nl aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een breed assortiment aan portemonnees en pasjeshouders. De portemonnees en pasjeshouders zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat helemaal bij jou past. Aan veiligheid is ook gedacht. De pasjeshouders die wij aanbieden zijn namelijk beschermd tegen het ongemerkt uitlezen van jouw pasjes. Of je nu een portemonnee of pasjeshouder voor jezelf koopt of als cadeau aan een ander geeft, bij Causeways kun je altijd terecht. Kom een kijkje nemen op onze website en ontdek het ruime assortiment.

Welke Secrid Wallet kopen?

Wanneer je een Secrid Wallet gaat kopen is het belangrijk om te kijken naar hoeveel pasjes je kwijt wilt. Secrid heeft namelijk een Twinwallet waarin je wel 12 tot 16 pasjes in kunt bewaren. De Twinwallet van Secrid is ideaal wanneer je bijvoorbeeld je zakelijke pasjes en privé pasjes gescheiden wilt houden. Wanneer je minder pasjes hebt, kun je het beste kiezen voor de Secrid Miniwallet of de Secrid Slimwallet. Hier kunt u wel 6 pasjes in bewaren. Daarnaast heb je keus uit diverse kleuren. Kom daarom snel een kijkje nemen op onze website en ontdek welke pasjeshouder het beste bij jou past.

Pasjeshouder

Ben je van plan om je portemonnee in te ruilen voor een pasjeshouder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze pasjeshouders zijn namelijk compact, relatief licht en je kunt er wel 12 tot 16 kaarten in kwijt. Daarnaast zijn de pasjeshouders voorzien van een muntvak, waarin je wat muntjes of bankbiljetten kunt bewaren. Ook zijn onze pasjeshouders beschermd tegen RFID-scammers, hierdoor zullen jouw kaarten niet ongewenst en ongemerkt uit worden gelezen. Onze pasjeshouders zijn dus ideaal om overal mee naartoe te nemen. Ze kunnen gemakkelijk in je tas of broekzak meegenomen worden. Kom een kijkje nemen op onze website en ontdek het ruime assortiment aan pasjeshouders.

Secrid pasjeshouder

Bij Causeways.nl bieden we een ruim assortiment aan pasjeshouders van het welbekende merk Secrid. De pasjeshouders van Secrid zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een pasjeshouder tussen zit die helemaal naar jouw wens is. De uitschuifbare pasjeshouders van Secrid zijn compact en relatief licht, waardoor je ze gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt zowel je pasjes als bankbiljetten en muntjes kwijt in de pasjeshouders. De pasjeshouders van Secrid zijn beschermd tegen RFID-scammers en zorgen er ook voor dat jouw pasjes niet breken wanneer je er bijvoorbeeld op gaat staan.