Arc'teryx

Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Arc'teryx kopen

Arc’teryx is een vooruitstrevend Canadees outdoormerk en staat bekend om zijn innovaties en hoogwaardige producten. Het merk is opgericht in 1989 in Noord- Vancouver en biedt perfect ontworpen producten voor outdoor liefhebbers, variërend van buitenkleding tot tassen en andere accessoires. De producten van Arc'teryx hebben een high-end uitstraling en zijn gemaakt van topkwaliteit en hierdoor een onmisbare toevoeging aan jouw kledingkast. Met de kleding en accessoires van Arc’teryx ga jij altijd voorbereid op pad!

Wat kenmerkt Arc’teryx?

Het merk staat bekend om de geavanceerde technische materialen, innovatieve ontwerpen en uitstekende presentaties in extreme omstandigheden. Het merk besteedt veel aandacht aan duurzaamheid, functionaliteit en de pasvorm. 

Waar komt Arc’teryx vandaan?

Arc’teryx is een Canadees merk en vindt zijn oorsprong in Noord-Vancouver en het hoofdkantoor van het merk is tot op de dag van vandaag ook nog steeds gevestigd op deze plek! 

Waar worden de producten van Arc’teryx gemaakt?

Arc’teryx produceert veel van zijn kleding en uitrusting in Canada. De producten worden tijdens het productieproces op een optimale manier getest, waardoor de producten steeds meer worden verbeterd, zodat de kleding op zijn best kan presteren tijdens koude en natte weersomstandigheden. 

Arc'teryx Therme SV Parka

Bij Causeways bieden wij de populaire Therme SV Parka van het kwaliteitsmerk Arc’teryx. Deze hoogwaardige jas is ontworpen voor de extreme weersomstandigheden en biedt uitzonderlijke bescherming en warmte. Met zijn water- en winddichte, ademende en ver ontwikkelde isolatie blijf je droog en comfortabel, zelfs in de zwaarste winterse omstandigheden. De parka is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens heel stijlvol uit. Ontdek de veelzijdigheid en de prestaties van deze mooie parka nu zelf!