Baracuta

Type Product
Materiaal
Kleur
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Baracuta bestellen

Baracuta is een veelzijdig merk uit Manchester. Of je op zoek bent naar items die passen bij een wat klassiekere stijl, of juist een sportieve of urban stijl. Daarvoor ben je bij Baracuta aan het goede adres. De typische Baracuta-stijl is afgeleid van de golfsport, omdat voorheen het doel was om comfortabel te kunnen golven ondanks de enorme regenval. Door het zorgvuldig uitkiezen van de juiste materialen blijft u ondanks typisch Britse weer droog en warm.

Welke Baracuta items kan ik vinden op Causeways?

Baracuta is bekend van de kwalitatief goede t-shirts en jassen. Een greep uit de collectie van Baracuta is te vinden op Causeways. Neem snel een kijkje in de items van Baracuta.

Baracuta T-Shirt

De T-shirts van Baracuta hebben een simpel design en zitten erg comfortabel. De stoffen van Baracuta zijn van hoogwaardige kwaliteit en voelen zacht aan. De T-shirts zijn een echte must-have voor in de kledingkast van elke man en passen bij elke outfit. Een basic nodig? Shop deze in de Baracuta collectie op Causeways.

Baracuta jacket

Baracuta heeft een ruim assortiment aan verschillende jackets. De poplairste collectie is uiteraard de G9 Jacket. Op Causeways is ook de Paul Cloth jacket te vinden, dit is een lange tussenjas die ideaal is voor de wat koudere lente dagen. Op zoek naar een functionele jas gecombineerd met stijl en kwaliteit? Dan zijn de jackets van Baracuta perfect voor jou.

Welke poplaire series van Baracuta worden verkocht op Causeways?

Baracuta heeft een aantal wereldwijd bekende collecties. Welke hiervan op Causeways te vinden zijn, wordt hieronder uitgelicht.

Baracuta G9

De Baracuta G9 collectie is de enige echte originele Harrington jas. Deze jas is een echte klassieker met het paraplu detail op de rug en wordt al meer dan 50 jaar al gefabriceerd en geproduceerd door Baracuta. De buitenkant is afgwerkt met waterdichte katoen en polyestermix en de binnenkant is gevoerd met de iconische Fraser tartan. Door de ademende Coolmax® voel je je gedurende de dag comfortabel en fris in de G9 jas.