Barbour

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Barbour kopen

Het merk Barbour is opgericht in 1894 in het Engelse plaatsje South Shields. Het merk is bekend geworden door de klassieke waxjassen, die vandaag de dag nog steeds volledig met de hand worden gemaakt in hun eigen fabriek. Barbour heeft winkels in meer dan 55 landen over de hele wereld en staat bekend als één van de topmerken op het gebied van outdoor fashion! 

Waar komt Barbour vandaan? 

Het merk Barbour vindt zijn oorsprong in South Shields, een havenstad in het noordoosten van Engeland. Het verhaal van Barbour begint op een marktje in South Shields, waar het familiebedrijf werd opgericht. Tot op de dag van vandaag is het hoofdkantoor gevestigd in South Shields en blijven zij trouw aan deze regio.

Waar worden de jassen van Barbour gemaakt?

De jassen van Barbour zijn iconische ontwerpen en blijven echte bestsellers. Deze jassen worden nog steeds handgemaakt in de fabriek in South Shields, Engeland.

Is Barbour duurzaam?

Duurzaamheid is sinds het begin af aan een kernwaarde geweest voor het merk Barbour. Met hun eigen duurzaamheidsprogramma streven zij ernaar om de levensduur van de kleding te verlagen en producten te ontwerpen die de impact op het milieu minimaliseren.

Barbour kleding

Op Causeways bieden wij een mooi assortiment met stijlvolle en duurzame Barbour producten. Van de iconische waxjassen en bodywarmers tot shirts en accessoires, Barbour biedt hoogwaardige kleding voor mannen en vrouwen! 

Welke kleding van Barbour is verkrijgbaar op Causeways?

Op Causeways vindt u een breed assortiment aan kleding van het merk Barbour. Lees hieronder meer over de items die we verkopen.

Barbour bodywarmer

De iconische bodywarmer van Barbour, met zijn duurzame en tijdloze ontwerp, is een favoriet voor buitenliefhebbers. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze bodywarmer warmte en stijl. Combineer dit gilet met een t-shirt of een trui en maak jouw outfit compleet! 

Barbour jas

Op Causeways vindt je een breed assortiment aan jassen. Deze jassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals bijvoorbeeld de bekende quilted jas. De jassen hebben allemaal het nette en iconische karakter waar Barbour bekend om staat. Maak je outdoorlook compleet met een mooie jas van Barbour!

Barbour polo

Een polo kan tegenwoordig niet ontbreken uit de kledingkast. Het merk Barbour verkoopt een mooi assortiment aan diverse polo's. Een polo kun je gemakkelijk stylen. Of je een polo draagt op een nette outfit of juist voor een casual look gaat, met de polo's van Barbour kan het allemaal. Voor welke kleur gaat u?