-

Dante6

Type Product
Materiaal
Kleur
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Dante6 kopen

Dante6 is een Nederlands merk dat in 2009 is opgericht in de prachtige stad Rotterdam. Het merk staat voor het versterken van de vrouwelijkheid. Op deze manier wil Dante6 de mode-industrie verantwoordelijker en inclusiever maken. Dante6 maakt luxe toegankelijk door essentiële kledingstukken te creëren die altijd gedragen kunnen worden. Bovendien legt Dante6 de focus op duurzaamheid, door een revolutie voor de duurzame mode-industrie te starten.

Welke producten van Dante6 kan ik vinden bij Causeways?

De kledingstukken van Dante6 stralen luxe en elegantie uit, maar zijn perfect om alledaags te dragen. Het Nederlandse merk kent een uitgebreid assortiment, dat je vindt bij Causeways. Benieuwd naar welke kledingstukken populair zijn? We lichten er graag een aantal favorieten voor je toe!

Dante6 blouse

Ben je een vrouwelijke liefhebber van stijl en comfort? Dan is de Dante6 blouse een stijlvolle musthave die niet mag ontbreken in je kledingkast! De Dante6 blouse straalt elegantie uit door het gebruik van hoogwaardige materialen. Bovendien kent de Dante6 blouse ook praktische details, wat de blouse stijlvol en praktisch maakt. Combineer de Dante6 blouse met een bijpassende broek voor een chique look. 

Dante6 T-shirt

Het Dante6 T-shirt is een trendy en tevens stijlvol shirt met een comfortabele pasvorm. Door de materialen voelt het Dante6 T-shirt zacht en licht aan op de huid. Bovendien kan het Dante6 T-shirt het gehele jaar door gedragen worden, zoals op een warme zomerdag of met een blazer in het najaar. Voeg een vleugje stijl en elegantie toe aan je outfit met het Dante6 T-shirt. 

Voor wie is het merk Dante6 er?

Het merk Dante6 is opgericht door vrouwen, voor vrouwen. Bij Causeways vind je dan ook een uitgebreide collectie van het merk Dante6 voor vrouwen. 

Dante6 dames

Dante6 kent een uitgebreid assortiment voor dames bestaande uit verschillende kledingstukken, van broeken en blouses tot aan T-shirts en blazers. Het merk speelt perfect in op de verschillende seizoenen die we in Nederland kennen. Zo kan iedere modebewuste vrouw het hele jaar door stralen in de kleding van Dante6.