Deblon

Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd

Deblon bestelllen

Het Amsterdamse merk Deblon maakt luxueuze sportkleding items die veelzijdig te combineren is. Je kunt de items naar bijna elke gelegenheid aan doen. Het merk staat bekend om de stijlvolle en vrouwelijke designs. Omdat de items goed te combineren zijn voor zowel sport als vrije tijd, kunnen ze ook wel omschreven worden als 'athleisure'.

Welke Deblon items kan ik vinden op Causeways?

Deblon staat bekend om haar luxueuze sport items die ook als alledaagse kleding gedragen kunnen worden. Neem dus snel een kijkje naar de collectie van Deblon die te vinden is op Causeways.

Deblon sport top

Voor een top die je zowel met sporten aan kunt, maar ook met een casual outfit, bent u bij Deblon aan het juiste adres. De tops zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een geavanceerde stretch stof. Met de tops van Deblon haal je het beste in jezelf naar boven terwijl je er trendy bij loopt. Er is veel keuze tussen de diverse tops en vestjes. Een trendy sportoutfit start met een top Deblon.

Deblon sport legging

De sport leggings van Deblon zijn niet alleen voor de workout, maar ook om uw alledaagse outfit af te maken. De leggings zijn ademend, lichtgewicht en zorgen voor een subtiel liftend effect. De leggings zijn perfect te combineren met een van de sport tops, maar ook natuurlijk met andere items uit de kledingkast. Laat je verrassen door de Deblon sport leggings.