Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Filling Pieces

Filling Pieces is in 2009 opgericht door Guillaume Philibert. Hij wilde een premium sneaker ontwerpen voor een eerlijke prijs. Een sneaker die de kloof tussen high fashion en streetwear overbrugt. Het merk gelooft in eenheid door diversiteit. Schoenen die voor iedereen zijn ongeacht het geslacht, religie, ras en seksualiteit. Met dit geloof heeft Filling Pieces hun aanbod uitgebreid met verschillende schoensilhouetten en stijlvolle ontwerpen. Dit doet het merk met een jong en ambitieus team waar creativiteit wordt gestimuleerd. Het resultaat is een prachtige collectie schoenen voor zowel dames als heren. 

Waar komt Filling Pieces vandaan?

Filling Pieces is een in Amsterdam gevestigd merk dat is opgericht in 2009. De schoenen worden echter met de hand gemaakt in Portugal van hoogwaardige Italiaanse materialen. 

Hoe vallen de schoenen van Filling Pieces?

De schoenen van Filling Pieces vallen over het algemeen groter uit. We raden je dus aan om een maat kleiner te bestellen dan je normale maat.

Is Filling Pieces milieubewust?

Sinds 2019 is Filling Pieces gestart met een verantwoordelijkheidsprogramma. Met dit programma wil het merk meer bewust worden van hun impact op het milieu bij elke beslissing die ze nemen en dit eerlijk en transparant communiceren. Ze nemen hiermee de eerste stappen om milieubewuster te handelen als bedrijf.

Filling Pieces heren

In ons assortiment vindt je trendy schoenen van Filling Pieces voor heren. Het merk maakt stijlvolle schoenen die een mix zijn van streetwear en high-end schoenen. Ze zijn hierdoor bij tal van outfits te dragen. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zodat je ze lang met comfort kunt dragen. Populaire heren silhouetten zijn de Low Top en Mondo silhouetten. Benieuwd naar meer? Bekijk op deze pagina ons assortiment van Filling Pieces.

Filling Pieces dames

Filling Pieces maakt zowel schoenen voor heren als voor dames. De schoenen worden met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze voelen dus erg premium aan en zien er ook zeer stijlvol uit. Een mix van streetwear en high-end designs geven de schoenen een mooi uiterlijk die elke outfit naar een hoger niveau tilt. Met de schoenen van Filling Pieces loop je er dus altijd stijlvol en comfortabel bij.

Filling Pieces schoenen

Het begon bij Filling Pieces in 2009 allemaal met hun Low Top model. Dit model viel goed in de smaak. Inmiddels worden de schoenen van Filling Pieces over de hele wereld gedragen. En dat is voor een goede reden! De schoenen verkleinen namelijk de kloof tussen streetwear en high-end schoenen. Unieke en stijlvolle ontwerpen worden gecombineerd met hoogwaardige materialen. Ontdek bij Causeways ons aanbod van Filling Pieces en kies je favoriete paar schoenen uit.