Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Gramicci

Gramicci is een merk dat functionele kleding maakt voor in de vrije natuur. Ze zijn begonnen in een garage in Californië in de jaren 70, waar een groep bergbeklimmers zocht naar een nieuwe manier van klimmen met een focus op snelheid. Hier was alleen nieuwe kleding voor nodig. Mike Graham besloot daarom om een speciale short te ontwerpen die 180 graden flexibiliteit gaf en met één hand aangepast kon worden. Door de groeiende vraag hiernaar werd in 1982 Gramicci opgericht. Door de jaren heen werd het merk erg geliefd bij niet alleen klimmers maar ook surfers en skaters. Vandaag de dag maakt Gramicci trendy outdoor kleding dat slijtvast en functioneel is met het oog op beweging. Kleding dat je overal naartoe kan dragen en dat er ook nog eens super stijlvol uitziet.

Gramicci pants

De broeken van Gramicci bieden een fijne balans tussen comfort, kwaliteit en functionaliteit. Ze zijn ontworpen voor een moderne levensstijl waardoor je ze zowel casual kan dragen als te gebruiken voor buitenactiviteiten. De broeken hebben namelijk een trendy design gecombineerd met een hoge duurzaamheid en stijfheid die alle bewegingen kan weerstaan en je vrij laat bewegen. Ook hebben de broeken een handige verstelbare riem waar Gramicci bekend door is geworden. Wat je dus ook gaat doen, met een broek van Gramicci loopt je er comfortabel en stijlvol bij. 

Gramicci short

Bij Gramicci is het allemaal begonnen met hun bekende shorts. Vandaag de dag maken ze nog steeds functionele shorts die je overal naar kan dragen. Ze zijn gemaakt om je comfortabel te houden ongeacht wat je gaat doen. De shorts zijn erg duurzaam en robuust en voorzien van het speciale kruis waar het bij Gramicci allemaal voor begonnen is. Hierdoor kun je altijd vrij bewegen. Ze gaan een lange tijd mee en hebben een trendy uiterlijk. De perfecte short die je overal naartoe kunt dragen!

Waarom is Gramicci opgericht? 
Gramicci is opgericht omdat een groep bergbeklimmers zocht naar een nieuwe manier van klimmen met een focus op snelheid. Hier was toentertijd alleen niet de juiste kleding voor. Vaak werd er namelijk gebruik gemaakt van overtollige kleding uit het leger. Deze kleding voldeed omdat het erg duurzaam was maar gaf niet de juiste bewegingsvrijheid. Mike Graham besloot daarom om een speciale short te ontwerpen met een ruitvormig inzetstuk bij het kruis. Hierdoor had deze short 180 graden flexibiliteit waarbij een speciaal ontworpen taille het mogelijk maakte dat klimmers de broek met één hand konden aanpassen. Enkele jaren later werd Gramicci opgericht om in te spelen op deze groeiende vraag.

Waar staat Gramicci bekend om?
Gramicci staat bekend om het maken van functionele kleding dat ontworpen is voor beweging. De kleding is slijtvast en gemaakt om buiten te dragen. Het is niet alleen functioneel maar gaat ook mee met de huidige trends. Een mooie mix van kwaliteit, functionaliteit en stijl.

Waar is Gramicci gevestigd?
Gramicci is in de jaren 70 begonnen in een garage in Ventura, Californië. Toen het echter tijd was voor Gramicci om een nieuw huis te vinden zijn ze verhuist naar Japan. Hier is het merk nog steeds gevestigd. 

Waar komt de naam Gramicci vandaan?
De naam Gramicci is ontleed aan een bijnaam die de eigenaar Mike Graham aan zichzelf had gegeven.