Herschel

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Herschel kopen

Het doel van Herschel is om de perfecte tassen en accessoires aan te bieden. De rugzakken van Herschel zijn dan ook zorgvuldig ontworpen met de beste materialen en voorzien van diverse details die zorgen ultieme functionaliteit. Tijdloze details in combinatie met een grote variatie aan kleuren en materialen, zorgen ervoor dat u uw Herschel rugzak precies kunt laten matchen met je alledaagse outfits. Maak je looks compleet met een rugzak van Herschel.

Welke Herschel items kan ik vinden op Causeways?

Je kunt voor verschillende mooie en fucntionele items terecht op Causeways. Ga op reis in stijl en kijk welke Herschel tas of accesoires hierbij passen!

Herschel muts

Voor de koudere dagen is een muts een ideale en stijlvolle oplossing om je hoofd warm te houden. De mutsen hebben een simpele en minimalistische look en het bekende Herschel logo op de voorkant, zo maak je elke outfit af. De mutsen zijn beschikbaar in neutrale en rustige kleuren en zijn enorm zacht. Een echte must-have voor je outdoorgarderobe!

Herschel rugzak

De rugzakken van Herschel zijn modieuze items die tegelijkertijd functioneel zijn in gebruik. De stijl van de tassen is echt new vintage, zo kunt u dagelijks al uw benodigdheden kwijt in een hippe tas. Herschel heeft een aantal bekende series, waaronder de Little America serie, de Retreat serie en nog veel meer. Upgrade je tassencollectie met een van de rugzakken van Herschel!