-

Humdakin

Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Humdakin kopen

Humdakin is een Deens merk dat in 2011 is opgericht door Camilla Schram. Humdakin creëert hoogwaardige, eenvoudige en stijlvolle schoonmaak- en verzorgingsproducten met een eigentijdse twist. De kern van Humdakin ligt in de liefde voor eenvoud, de functionaliteit en de aandacht voor het milieu. De producten van het merk zijn minimalistisch en tijdloos en passen daardoor in ieder interieur. Humdakin onderscheidt zich door de focus op duurzaamheid en zij beschikken dan ook over meerdere duurzaamheidscertificaten. Op deze manier ben jij ervan verzekerd dat je met Humdakin kiest voor producten die goed zijn voor jezelf en voor de natuur. Bij Causeways hebben wij een mooie selectie gemaakt van schoonmaak- en verzorgingsproducten van Humdakin met onder andere kaarsen, handzeep, bodylotion, wasverzachter en waszeep. Ontdek de eenvoudige elegantie van Humdakin en ga vandaag nog voor een schonere en duurzamere levensstijl! 

Waar komt het merk Humdakin vandaan?

Humdakin is een Scandinavisch merk uit Denemarken en is opgericht door Camilla Schram. Het merk weerspiegelt de essentie van de Deense levensstijl: eenvoudig, functioneel en milieubewust. Camilla wil met haar producten de hele wereld laten ervaren dat schoonmaken een gevoel van rust, welzijn en energie kan creëren.

Waar komt de naam Humdakin vandaan?

Camilla wilde een eigen merknaam creëren die zou bestaan uit dingen die veel voor haar betekenden in haar leven. Op deze manier koos zij ervoor om de naam samen te stellen op basis van belangrijke mensen in haar leven. ‘HUM’ is afkomstig van het woord neuriën en is vertaald naar het Deens ‘Nynne’, de naam van haar dochter. ‘DA’ is de afkorting van haar vriend Dan en ‘KIN’ staat voor haar hond King, die haar bij heeft gestaan tijdens de oprichting van het merk. 

Wat doet Humdakin aan duurzaamheid?

Humdakin is erg bewust bezig met de impact die zij hebben op het milieu. Het merk inspireert mensen wereldwijd tot schoonmaken met verantwoorde en zachte huishoudelijke producten. Met de duurzame producten streven zij ernaar om hulpbronnen en afval te verminderen en een goede werkomgeving voor werknemers in fabrieken te garanderen. Maar wat doen zij eraan om de impact op het milieu te verbeteren?

Verpakking
Alle doorzichtige plastic verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar PET-plastic, dat kan worden hergebruikt voor nieuwe producten. 

Duurzame materialen en vullingen
Alle accessoires zijn gemaakt van natuurlijk en duurzaam marmer. Om verspilling te verminderen maakt het merk gebruik van navulzakjes voor handzeep en geurstokjes. De geurkaarsen zijn daarnaast gemaakt van 100% Scandinavisch koolzaadwas, wat resulteert in een meer verantwoorde productie. 

Ingrediënten
De geuren die worden gebruikt voor de verzorgingsproducten zijn allergievriendelijk en daarom ook goed voor de huid. Alle producten bevatten verder natuurlijke extracten zoals duindoorn en kamille. 

Productie
Humdakin werkt samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers in Azië en Europa. Door de nauwe samenwerking heeft het merk een goed inzicht in de omstandigheden in de fabrieken om te voldoen aan de beste ethische eisen.