Hydro Flask

Kleur
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Hydro Flask kopen

Het merk Hydro Flask is opgericht in 2009 en produceert flessen die je overal eenvoudig mee naartoe kunt nemen. Het merk wil iedereen stimuleren om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur. Het ontwerp van de flessen is dan ook gebaseerd op moeder natuur, waarbij eenvoud en kleur voorop staat. Hydro Flask hecht veel waarde aan het milieu en zet zich hiervoor in door gebruik te maken van gerecyclede en duurzame materialen. De flessen van Hydro Flask kunnen als normale drinkfles of als thermosfles gebruikt worden. Zo kun je jouw dranken voor wel 24 uur gekoeld of 12 uur warm houden. Dankzij de hoogwaardige materialen gaan de flessen jarenlang mee en ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Neem nu een kijkje op Causeways en haal jouw favoriete fles van Hydro Flask in huis! 

Waar komt Hydro Flask vandaan?

Het Amerikaanse merk Hydro Flask is in 2009 opgericht in Oregon. Het hoofdkantoor is tegenwoordig ook nog steeds gevestigd in Bend in Oregon en ligt midden tussen de mooie bergen, rivieren en meren van de Pacific Northwest in Bend. Het merk voelt zich thuis in de natuur en dit vormt dan ook de producten en de mensen waar zij als bedrijf voor staan. 

Is Hydro Flask duurzaam?

Hydro Flask wil het bewustzijn voor duurzaamheid vergroten en wil iedereen stimuleren de overstap te maken naar het terugdringen van plastic voor eenmalig gebruik. Om dit te verminderen hebben zij de herbruikbare Hydro Flask ontworpen, waarbij ‘voorgoed bijvullen’ hun motto is. Ook maakt het merk gebruik van duurzame en gerecyclede materialen en geven zij levenslange garantie op hun flessen. Op dit moment zijn er ruim 50 miljoen herbruikbare Hydro-flasken verkocht, wat ervoor zorgt dat het aantal plastic wegwerpflessen en afval aanzienlijk verminderd is. 

Wat zijn de voordelen van een Hydro Flask fles?

De flessen van Hydro Flask zijn voorzien van een TempShield technologie. Deze technologie bestaat uit een dubbele wand van roestvrij staal met een vacuümisolatie daartussen. Dit houdt jouw koolzuurhoudende dranken of andere dranken koud of juist warm zonder condensvorming aan de buitenkant van de fles. Ook zijn de flessen ontworpen om lekvrij te zijn, wanneer de dop op de juiste manier afgesloten is. Daarnaast zijn de Hydro Flask flessen vaatwasserbestendig, waardoor ze snel weer schoon zijn. Met een fles van Hydro Flask doe jij een plezier aan jezelf en aan de natuur! 

Hydro Flask drinkfles

De drinkflessen van het merk Hydro Flask zijn een echte must-have. Deze flessen zijn multifunctioneel en kunnen als normale drinkfles of als thermosfles gebruikt worden. De flessen van Hydro Flask houden je dranken voor 24 uur koel of voor 12 uur warm. Zo kun jij de hele dag rustig genieten van jouw drinken en hoef je niet gehaast jouw koffie op te drinken voordat je de deur uitgaat. De drinkflessen zijn van duurzame en gerecyclede materialen gemaakt en gaan jarenlang mee. Daarnaast zijn de flessen vaatwasserbestendig, waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn. Bij Causeways.nl bieden we een ruim assortiment aan drinkflessen van Hydro Flask, waardoor er altijd wel een fles tussen zit die helemaal naar jouw wens is.