Le Bonnet

Type Product
Geschikt voor
Kleur
Prijs
Levertijd

Le Bonnet

Le Bonnet is een Nederlands lifestyle merk en is opgericht in 2015 door Matthieu Jansen. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige gebreide accessoires, zoals mutsen, sjaals, truien en handschoenen. Het merk combineert casual elegantie met minimalistische en strakke ontwerpen waardoor de producten van Le Bonnet een absolute must-have zijn voor iedere wintergarderobe. Bij Causeways hebben wij een mooie selectie gemaakt met producten van Le Bonnet. Zo bieden wij mutsen en sjaals van het merk in verschillende kleuren. Van Items in lichte neutrale tinten tot felle en vrolijke kleuren, zodat er altijd een kleur bij zit die past bij jouw stijl. De producten van Le Bonnet bieden jou warmte en comfort op de koudere dagen dankzij de heerlijk zachte en duurzame materialen. Ontdek onze collectie en de tijdloze elegantie van dit mooie merk! 

Waar komt het merk Le Bonnet vandaan?

Le Bonnet is een Nederlands merk en vindt ook zijn oorsprong in Nederland. Het merk staat bekend om de mooie winterse accessoires van uitstekende kwaliteit. 

Is Le Bonnet duurzaam?

Het merk is bewust bezig met duurzaamheid en daarom worden de accessoires van het merk gemaakt van de beste natuurlijke materialen en van hoogwaardige Schotse wol. Alle items worden gebreid op traditionele machines en na dit breiproces worden de producten grondig gecontroleerd. Ook hebben een aantal producten het Caregora certificaat, wat betekent dat er gebruik is gemaakt van een natuurlijke en duurzame grondstof. 

Le Bonnet muts

Een muts van Le Bonnet biedt de ultieme warmte en het comfort voor de koudere seizoenen. De mutsen van het merk zijn gemaakt van kwalitatief Schotse wol en zijn niet alleen zacht, maar ook heel duurzaam. De beanies hebben een tijdloos ontwerp en zijn beschikbaar in verschillende neutrale of juist felle trendy kleuren. De mutsen hebben een luxueuze uitstraling en zijn heerlijk warm. Door het strakke en minimalistische ontwerp zijn de mutsen te combineren met elke outfit en passen ze bij elke gelegenheid. Met een muts van Le Bonnet geef jij jouw winter outfit een elegante touch!