Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Libertine Libertine

Libertine Libertine is in 2009 opgericht in Kopenhagen. De drie oprichters hadden een drang om een merk op te richten dat staat voor integriteit en een hoge kwaliteit. Met deze kernwaarden werd Libertine Libertine opgericht. Het merk produceert kledingstukken die gemaakt worden van hoogwaardige stoffen van de beste fabrieken in Europa. Ze geloven in transparante en ethische productie met een zo laag mogelijke impact op het milieu. Inmiddels staan ze bekend om hun perfecte balans tussen eenvoud, opvallende silhouetten en verfijnde stoffen. Kledingstukken die meegaan met de huidige trends en erg comfortabel zijn om te dragen.

Libertine Libertine T-shirt

Libertine Libertine staat bekend om haar verfijnde en stijlvolle ontwerpen die makkelijk te combineren zijn. Dit is ook het geval bij hun T-shirts. Deze zijn gemaakt van 100% organisch katoen dat van goede kwaliteit is en erg zacht aanvoelt. Unieke prints en borduursels zorgen voor de typische Libertine Libertine stijl die zo geliefd is. Nieuwsgierig geraakt? Bekijk op deze pagina ons assortiment van Libertine Libertine. 

Libertine Libertine Hoodie

Op zoek naar een comfortabele hoodie voor de koudere maanden? Wij zijn er voor je! De hoodies van Libertine Libertine zijn niet alleen comfortabel en warm maar ook super stijlvol. De casual designs maken het gemakkelijk om de hoodies met je outfit te combineren. Doordat ze gemaakt zijn van organisch katoen voelen ze erg zacht aan en zijn ze van een hoogwaardige kwaliteit. Zo kun je er een lange tijd plezier van beleven. Met een hoodie van Libertine Libertine haal je comfort en stijl in huis.

Libertine Libertine Sweatshirt

Op Causeways vind je verschillende soorten kledingstukken van Libertine Libertine, waaronder sweatshirts. Net als de shirts en hoodies zijn de sweatshirts gemaakt van hoogwaardig organisch katoen. Een duurzaam materiaal dat een lange tijd mee gaat. En nog belangrijker, het is een genot om te dragen. De stijlvolle ontwerpen maakt het makkelijk om de sweatshirts te combineren met verschillende outfits. Een musthave in de koudere maanden als het aan ons ligt!

Hoe is Libertine Libertine begonnen?
Libertine Libertine is in 2009 opgericht door Rasmus Bak, Pernille Schwarz en Peter Ovesen. Dit team van oprichters had de drang om een merk te creëren van integriteit en om producten te maken van een hoge kwaliteit. Vandaag de dag heeft het merk een reputatie opgebouwd door zijn balans tussen maatwerk, hoogwaardige stoffen en opvallende silhouetten.

Waar worden de kledingstukken van Libertine Libertine gemaakt?
Alle kledingstukken van Libertine Libertine worden gemaakt in Europa door deskundige fabrikanten. De stoffen zijn afkomstig van enkele van de beste fabrieken in Europa. Deze fabrieken zijn voornamelijk gevestigd in Portugal en Italië.

Houdt Libertine Libertine zich bezig met het milieu?
Jazeker, Libertine Libertine gelooft in een transparante en ethische productie. Hierbij streven ze ernaar om een zo laag mogelijke impact te hebben op het milieu. Dit doen ze door middel van overtollige stoffen bij fabrieken waarmee ze samenwerken en overtollige stoffen van vorige collecties te hergebruiken.