Maium

Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

MAIUM kopen

MAIUM is een Nederlands merk wat regenkleding designed en maakt. Functionaliteit en mobiliteit zijn de belangrijkste zaken als het gaat om de kleding van MAIUM. Verder is het doel van MAIUM om duurzaam te blijven en goed om te blijven gaan met de planeet waarop we leven. Dit doen ze onder andere met de samenwerkingen door duurzame materialen te kiezen voor de producten.

Voor wie is MAIUM?

De jassen van MAIUM zijn voor iedereen. Door het minimalistische design en de rustige kleuren kunnen deze jassen als unisex gezien worden. MAIUM wil er voor zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt in hun jassen. Neem snel een kijkje in de MAIUM jassencollectie.

Welke MAIUM items kan ik vinden op Causeways?

Op Causeways vind je verschillende items van MAIUM. Voorbereid zijn op typisch Nederlands weer? Bekijk dan de volledige collectie op deze pagina!

MAIUM Mac

De MAIUM Mac regenjas is een volledig waterdichte regenjas. De jasis speciaal ontworpen om zo bewegingvriendelijk mogelijk te zijn. De jas heeft een klassiek design gemaakt van moderne, duurzame en innovatieve materialen, zodat je helemaal droog blijft. Duurzaam is deze jas zeker, aangezien er 99 plastic flessen in verwerkt zitten. Neem snel een kijkje naar de MAIUM Mac collectie.

MAIUM Original

De MAIUM Original jas mag niet ontbreken uit je outdoorkleding collectie. Deze lange regenjas combineert stijl en functionaliteit, zoals geen andere jas dit kan. Door de handige ritsen kan je deze jas binnen een handomdraai omtoveren in een poncho, waardoor fietsen of op een scooter zitten gemakkelijk gaat. Met de Original jas van MAIUM houd je het gegarandeerd droog.