-
Type Product
Kleur
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Mizu

Mizu kopen

Bij Causeways bent u aan het goede adres voor als u op zoek bent naar een hippe en duurzame drinkfles. Naast drinkflessen verkopen we hier ook handige lunchboxen. Het merk is te herkennen aan de strakke designs en de frisse kleuren. Met de lunchbox blijft je lunch langer vers, waardoor je er extra van kunt genieten. Met de duurzame drinkfles blijft je drankje 18 uur lang koud en de warme dranken 12 uur lang warm. Voor welke frisse lunchbox en drinkfles gaat u?

Waar komt Mizu vandaan?

Het merk Mizu is opgericht door Olympisch atleet en proffesioneel snowboarder Jussi Oksanen. Met een aantal medailles op zak, ging hij in 2008 voor een snowboardfilm naar Alaska. Tijdens dit avontuur zag hij hoe erg plastic afval en in het specifiek plastic waterflessen de reis beïnvloedde. Hierdoor kwam het idee om een herbruikbare fles te ontwerpen die voldoet aan alle eisen. Een paar jaar later is hij het bedrijf met de naam Mizu gestart, wat een groot succes bleek te zijn.

Is Mizu duurzaam?

Mizu is zeker een duurzaam merk. Het begon namelijk allemaal met de wens om het aantal plastic flessen te verminderen. De slogan is dan ook om te genieten van de reis en om niks achter te laten. Elk product van Mizu is zo ontworpen dat alles herbruikbaar is, zodat het gebruik van eenmalige plastic producten verminderd kan worden.

Mizu waterfles

Op Causeway vindt je de reisfles van het Merk Mizu. Deze is verkrijgbaar in een stainless steel variant, maar ook in RVS. De flessen zijn licht in gewicht en lekken niet, dus perfect om mee te nemen op uw volgende avontuur. Daarnaast zijn ze volledig BPA vrij en bevatten geen andere schadelijke stoffen. Neem je favoriete drankje mee in een van de functionele en strakke flessen van het merk Mizu.