Mizuno

Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Mizuno

Het merk Mizuno is in 1906 opgericht door de broers Rihachi en Rizo Mizuno in Osaka, Japan. Omdat Rihachi erg onder de indruk was van de honkbalcultuur van de Verenigde Staten begon hij met het produceren van honkbalkleding met als doel deze sport te promoten in Japan. Vanaf toen groeide Mizuno uit tot een groot sportmerk en maakten zij uitrusting en kleding voor hardlopers, voetballers en de Formule 1. De items van Mizuno zijn van uitstekende kwaliteit en beschikken over de nieuwste innovatieve technologieën. Door deze kwaliteiten werden de producten van het merk zelfs gedragen door bekende atleten, waardoor hun naamsbekendheid nog groter werd. Tot op de dag van vandaag verkoopt Mizuno nog steeds veel sportkleding en sportschoenen, maar ook bieden zij casual sneakers voor mannen en vrouwen. Op Causeways hebben wij een mooie selectie gemaakt van sneakers van Mizuno in verschillende kleurencombinaties die alledaags gedragen kunnen worden! 

Waar komt het merk Mizuno vandaan?

Mizuno is een Japans sportmerk dat in 1906 is opgericht door Osaka door de broers Rihachi en Rizo Mizuno. 

Wat is kenmerkend voor Mizuno?

Mizuno onderscheidt zich door zijn uitstekende technologische innovaties voor betere prestaties, comfort en duurzaamheid. Ook heeft het merk aandacht voor detail en maken zij gebruik van hoogwaardige materialen. 

Hoe vallen de schoenen van Mizuno?

Over het algemeen vallen de schoenen van Mizuno op maat. Je kunt dus gewoon je normale maat kiezen voor de sneakers van Mizuno! 

Mizuno sneakers

Naast de vele sportartikelen die Mizuno te bieden heeft, verkopen zij nu ook casual lifestyle sneakers. Bij Causeways vind je een mooie selectie Mizuno sneakers, waaronder ook het populaire model Sky Medal. Het bovenwerk van deze schoenen bestaat uit premium suède en beschikt ook over ademende mesh, dit maakt de schoenen in de zomer ook fijn om te dragen. De sneakers hebben een ‘Wave’ technologie wat demping en stabiliteit creëert. Daarnaast biedt de zool van de Mizuno sneakers ook uitstekende grip. De schoenen geven je de juiste ondersteuning tijdens het lopen of tijdens sportieve activiteiten. Combineer stijl en comfort met de mooie sneakers van Mizuno!