Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

New Amsterdam Surf Association bestellen

Het Nederlandse merk New Amsterdam Surf Association is een van de populairste merken op dit moment. Het merk is erg uniek en bijzonder, omdat de twee passies van de ontwerper gecombineerd worden, namelijk graphic design en surfen. Hiermee onderscheidt New Amsterdam Surf Association zich in de markt. Het thema duurzaamheid staat centraal binnen het merk. De producten van New Amsterdam Surf Association zijn gemaakt van hoogwaardige en kwalitatieve stoffen, deze voelen heerlijk zacht aan op de huid. Ook uniek is de pasvorm, zo valt de pasvorm van New Amsterdam Surf Association perfect om het lichaam. De kledingstukken van New Amsterdam Surf Association zijn stijlvol, uniek, casual en sportief.

Waar komt New Amsterdam Surf Association vandaan?

Het merk New Amsterdam Surf Association is in 2017 opgericht door een Amsterdammer en voormalig professioneel windsurfer Paul Zeper. Toen Paul leerde om grafisch ontwerper te worden, startte hij met het combineren van twee passies, namelijk surfen en graphic design. Hieruit volgde het merk New Amsterdam Surf Association. Het merk New Amsterdam Surf Association staat voor een bepaalde sfeer en is er voor iedereen die graag een uitdaging aangaat.

Waarom is New Amsterdam Surf Association opgericht?

New Amsterdam Surf Association is opgericht voor surfers die geen ideale weersomstandigheden nodig hebben om hun passie uit te oefenen. Tijdens het surfen merkte oprichter Paul namelijk dat windsurfers in Nederland ook rekening moeten houden met de Nederlandse weersomstandigheden. Dit betekent vaak koude temperaturen en veel wind, allesbehalve ideale weersomstandigheden dus. New Amsterdam Surf Association is opgericht om de gevestigde surfcultuur uit te dagen met een rebellerende tegenbeweging. 

Wat doet New Amsterdam Surf Association voor het milieu?

Het thema duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij New Amsterdam Surf Association. Het merk probeert te denken op een duurzame manier. Zo zijn de verpakkingen van biodegradable, wordt er onderzoek gedaan naar organisch katoen en wordt er zo veel mogelijk gerecycled. Ook is de padding bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede waterflessen. New Amsterdam Surf Association streeft naar een zo lang mogelijke levenscyclus van de producten.

Welke producten van New Amsterdam kan ik vinden bij Causeways?

De New Amsterdam Surf Association kent een uitgebreid assortiment dat bestaat uit stijlvolle en tevens unieke items. Benieuwd naar welke items je kunt vinden in deze collectie? Hieronder worden een aantal populaire producten toegelicht.

New Amsterdam Surf Association t shirt

De New Amsterdam Surf Association t shirts zijn een uitstekende keuze voor de moderne man die graag comfortabel en stijlvol de deur uitgaat. De New Amsterdam Surf Association t shirts zijn perfect voor diverse gelegenheden, hierdoor kan het t shirt tijdens een werkafspraak of avondje uit gedragen worden. De New Amsterdam Surf Association t shirts zijn gemakkelijk te combineren en passen daardoor bij iedere outfit. De t shirts hebben een prettige pasvorm en ademende eigenschappen, waardoor de New Amsterdam Surf Association t shirts erg comfortabel en licht dragen. Ieder t shirt is uniek met een ander design.

New Amsterdam Surf Association longsleeve

Met de New Amsterdam Surf Association longsleeve creëert u een comfortabele look. Het t shirt met lange mouwen heeft een unieke uitstraling door de print op de voor- en achterkant. Hierdoor is de longsleeve ook eenvoudig te combineren. De New Amsterdam Surf Association longsleeve is geschikt om iedere dag te dragen, doordat deze gemaakt is van een ademende stof. Daarnaast is de New Amsterdam Surf Association longsleeve gemaakt van duurzame materialen. De New Amsterdam Surf Association longsleeve is perfect voor mannen die houden van een stoere uitstraling.