OAS

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

OAS bestellen

De O, A en S zijn de initialen van de oprichters van dit Zweedse merk. Het doel van OAS is klanten het gehele jaar door vakantie kleding kunnen bieden. OAS ontwerpt met de intentie dat de kleding een leven lang meegaat. Tijdloos en kwalitatief hoogwaardig, dat is OAS. Inspiratie haalt OAS uit de kunst, architectuur en internationale creatieve scene. De kleding van OAS wordt gekoppeld aan goede herinneringen aan je vakantie.

Welke OAS producten kan ik vinden op Causeways?

Op Causeways vind je een uitgebreid assortiment van het Zweedse topmerk OAS. Het merk staat natuurlijk bekend om de hoogwaardige en tijdloze vakantiekleding. Benieuwd naar wat je allemaal vindt in het assortiment van OAS? Hieronder lichten we een aantal populaire producten toe. 

OAS zwembroek

Een van de bekendste producten is de iconische OAS zwembroek. De OAS zwembroek is er in verschillende prints, kleuren en modellen. OAS heeft de OAS zwembroek ontworpen om aan alle wensen van de klant te kunnen voldoen. Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat je de OAS zwembroek ieder jaar weer kunt dragen. Het sneldrogend materiaal en de perfecte pasvorm zorgen ervoor dat de OAS zwembroek heerlijk draagt.

OAS T-shirt

Het OAS T-shirt is voor mannen eenvoudig te combineren met een OAS zwembroek en voor vrouwen met een OAS strandbroek. Het OAS T-shirt is dan ook een stijlvolle basic voor mannen en vrouwen. De vrolijke prints en kleuren geven je gelijk een zomers gevoel! Ook het OAS T-shirt kent een hoogwaardige kwaliteit en draagt daardoor comfortabel. 

OAS blouse

De OAS blouse is een musthave voor de stijlvolle man. Ook deze is goed te combineren met een OAS zwembroek of een OAS (korte) broek. De OAS blouse is er voor iedere gelegenheid. Ook de OAS blouse is ontworpen om lang mee te gaan en dus zijn er enkel hoogwaardige materialen gebruikt. Investeer in een tijdloze en veelzijdige toevoeging voor jouw zomergarderobe. 

Welke bekende OAS collecties zijn te vinden op Causeways?

OAS kent een aantal populaire collecties. Twee bekende collecties van dit merk zijn:

OAS Cuba

De OAS Cuba collectie bestaat uit stijlvolle shirts en blouses voor mannen. De shirts uit deze OAS Cuba collectie zijn best bijzonder. Deze zijn namelijk speciaal ontworpen om direct na het zwemmen aan te trekken. Het materiaal maakt het shirt erg zacht en neemt ook het water goed op. Het perfecte zomer shirt dus! Verder bestaat de OAS Cuba collectie uit prachtige blouses. De blouses uit de OAS Cuba collectie kennen een ademend vermogen en relaxed fit pasvorm voor het ultieme comfort. Dit maakt de blouses uit de OAS Cuba collectie perfect voor verschillende gelegenheden. 

OAS Jaffa

Vrouwen kunnen terecht in de OAS Jaffa collectie. Deze collectie bestaat uit comfortabele en stijlvolle T-shirts voor vrouwen. De T-shirts zijn luchtig en ademend, perfect voor een heerlijke zomerdag dus. Maar ook voor een heerlijk middagje op de bank. Daarnaast geeft de openstaande kraag de T-shirts uit de OAS Jaffa collectie een stijlvolle look. De OAS Jaffa collectie is ontworpen voor ontspannen momenten.

Voor wie is het merk OAS er?

Dat je op Causeways een uitgebreid assortiment van het merk OAS kunt vinden, is inmiddels bekend. Maar voor wie is het merk OAS er?

OAS heren

Het merk OAS is er voor de stijlvolle en comfortabele man. Het OAS heren assortiment bestaat uit zomerse kleding. De stijlvolle man kan zich volledig kleden in een OAS outfit. Van een korte broek en T-shirt tot aan een zwembroek en vissershoed. De OAS heren collectie heeft het allemaal. 

OAS vrouwen

Waar er voor mannen natuurlijk de OAS zwembroek is, is er voor vrouwen de OAS bikini of het badpak. Ook deze zijn erg stijlvol en modieus. In een OAS bikini of badpak straalt iedere vrouw. Verder bestaat de OAS vrouwen collectie uit prachtige strandbroeken, blouses en T-shirts. In de OAS vrouwen collectie is voor ieder wat wils.