Puma

Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Puma bestellen

Het Duitse merk Puma is in 1948 opgericht door Rudolf Dassler. Voorheen was de naam "Puma Schuhfabriek Rudolf Dassler". Het merk is natuurlijk bekend als een van de grootste fabrikanten voor sportartikelen, vooral in de voetbalwereld. Hiernaast hebben ze ook een goed assortiment aan kleding en sneakers. Op Causeways is een breed assortiment te vinden van Puma sneakers. Met deze sneakers maakt u uw outfit in een handomdraai af.

Puma voor heren en dames

De sneaker collectie van Puma is op Causeways verkrijgbaar voor zowel dames als heren.

Puma sneakers dames

De dames sneaker collectie van Puma bestaat uit zowel trendy kleurrijke sneakers als normale basics die onder elke outfit passen. Daarnaast is er keuze uit de diverse modellen, bijvoorbeeld met een chunky zool of een platte zool. Bekijk snel de dames collectie van Puma.

Puma sneakers heren

Er is wat meer keuze uit verschillende modellen in de heren collectie van Puma. De sneakers zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals suède, leer of synthetische materialen en natuurlijk ook in diverse kleuren. Neem snel een kijkje in de heren collectie van Puma.

Hoe vallen Puma sneakers

De Puma sneakers in de collectie van Causeways vallen over het algemeen op maat. Dit betekent dat je het beste je eigen maat kunt bestellen.

Wat zijn populaire modellen van Puma?

De populaire modellen van Puma worden hieronder nader toegelicht.

Puma Suede

De Puma Suede is een echte must-have voor heren die op zoek zijn naar een een sneaker die je bij veel gelegenheden aan kunt doen. Deze collectie is geïnspireerd op de invloed die breakdance heeft gehad op moderne streetwear. De sneaker is te herkennen aan het Puma logo en de formstrip op de zijkant. Laat u verassen door de Puma Suede collectie.

Puma RS-X

De Puma RS-X collectie is een van de nieuwere generaties sneakers van Puma. De sneakers zijn beschikbaar in opvallende kleurencombinaties met een chunky zool. Deze zool geeft een soort retro-look, maar zorgt daarnaast ook voor perfecte demping.

Puma CA Pro

Een echte klassieker uit de jaren 80 is de Puma CA Pro. Deze sneaker is de perfecte combinatie tussen klassiek en modern. Deze sneaker is gemaakt van hoogwaardig Nubuck leer en heeft een platte, wat hogere zool. De Puma CA Pro is verkrijgbaar in subtiele kleurcombinaties.

Puma Palermo

De Palermo OG is net als de Puma CA Pro een populaire sneaker uit de jaren 80 die ook weer zijn populariteit terug heeft gekregen. Deze sneaker werd populair in de Engelse voetbalstadions en is nu wederom uitgebracht voor de liefhebbers. De sneaker heeft natuurlijk de bekende T-vormige neus en het Pumalogo op de hak.