Rains

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Rains kopen

Rains is een lifestyle-merk dat zich specialiseert in bovenkleding. Het stijlvolle design maakt Rains het perfecte merk voor iedereen die graag stijlvol de dag door wil komen. Rains maakt het dragen van regenkleding leuk! Het assortiment is erg uitgebreid en divers. Rains heeft u onder andere regenjassen, regenbroeken in het assortiment.

Waar komt het merk Rains vandaan?

Het merk Rains is geïnspireerd op het Scandinavische weer en de typische stijl. Dit Deense merk valt op door de prachtige collecties in combinatie met hoogwaardige materialen. Rains is een jong, snelgroeiend bedrijf dat zich focust op het ontwerpen en verkopen van regenkleding. Het merk is ontstaan uit het initiatief om de traditionele regenjas te herintroduceren in een trendy variant. Op de dag van vandaag is Rains continu bezig met het verbeteren en aanvullen van de collectie.  

Is Rains duurzaam?

Het antwoord op deze vraag is volmondig ja! Rains streeft naar duurzame producten aan de hand van zes pijlers: milieubescherming, levensduur, verantwoorde productie, inzet, materiële innovatie en productbelofte. Het uitgangspunt is het ontwikkelen van producten die veilig zijn om te dragen en op de lange termijn minder impact hebben op de planeet. Daarnaast kent Rains de verantwoordelijkheid om een positieve impact achter te laten op de mensen, het milieu en de gemeenschappen waarin het werkt.

Hoe valt Rains?

De meeste series van Rains kennen een unisex pasvorm. Hierdoor kan er soms best een groot verschil zijn tussen maten. Het is bij het kiezen van de juiste maat goed om met een aantal aspecten rekening te houden. Zo wordt een regenjas vaak gedragen over warme kleding. De uniseks regenjassen vallen vaak ruim en een halve maat groter ten opzichte van andere kledingstukken. Dit terwijl de maat van dames regenjassen wel overeenkomt met de maat van andere kledingstukken die je draagt. 

Rains mannen

Het merendeel van het assortiment van Rains bestaat uit unisex producten. Hierdoor is er veel keuze voor mannen. Het assortiment Rains mannen is erg divers, van een regenjas of rugzak tot aan een pet of schoudertas. Deze verschillende producten hebben één gemeenschappelijke eigenschap, de hoogwaardige kwaliteit. Een comfortabele regenjas, trui of vest van Rains voor mannen vind je dan ook bij Causeways.

Rains regenjassen

Een hoge kwaliteit en stijlvol design is kenmerkend voor de Rains regenjassen. Doordat de Rains regenjassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, geniet je van jarenlang plezier. Rains regenjassen hebben hun populariteit te danken aan de hippe uitstraling.Uiteraard zijn de Rains regenjassen waterdicht en beschermen deze tegen afkoeling door wind. 

Rains weekendtas

Op zoek naar een weekendtas? Dan is een Rains reistas perfect. De tassen van Rains zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Daarnaast is een Rains reistas waterdicht, doordat deze is gemaakt van gecoate stoffen. Zo neem je zonder zorgen je spullen overal mee naar toe. Een Rains reistas is er in verschillende kleuren en formaten voor mannen en vrouwen.