Samsoe Samsoe

Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Samsoe Samsoe 

Samsoe Samsoe is het bekende internationale modemerk met Scandinavische roots van de broers Samsoe. In 1993 opende de broers Samsoe een kleine juwelierszaak in Kopenhagen. Naast de sieraden werden ze al snel enthousiast om het merk uit te bereiden met kleding als t-shirts en knitwear waarbij exclusiviteit belangrijk was. Na de overname in 2000 werd er een andere draai aan het merk gegeven. Waar de broers Samsoe zich vooral richten op kleding voor mannen werd het assortiment nu uitgebreid met schoenen, kleding en accesoires, waaronder ook voor vrouwen.

De kleding is gericht op de trends van tegenwoordig en wordt gecombineerd met de straatstijl van Kopenhagen. De items van Samsoe Samsoe worden tegenwoordig over de hele wereld gedragen en wij snappen waarom! Met het dragen van de kleding en schoenen van Samsoe Samsoe steel je de show op straat! Doordat Samsoe Samsoe voornamelijk capsulestukken ontwerpt kun je eindeloos blijven combineren met de kleding van Samsoe Samsoe en gaan ze nooit uit de mode. Vooral met oog op duurzaamheid is dat toch alles wat je wilt hebben in je garderobe. Wat de kleding nog aantrekkelijk maakt zijn de betaalbare prijzen voor de tijdloze en functionele ontwerpen. Heb jij Samsoe Samsoe al in je kast hangen? 

Waar komt Samsoe Samsoe vandaan?

Samsoe Samsoe komt oorspronkelijk uit Kopenhagen, Denemarken. Het is opgericht in 1993 door de broers Samsoe Samsoe en in 2000 overgenomen door Peter Sextus en Per-Ulrik Andersen. 

Wat doet Samsoe Samsoe aan duurzaamheid?

Samsoe Samsoe is zeker bezig met duurzaamheid en doen dit dan ook op verschillende manieren. 

Tijdloze ontwerpen
De kleding van Samsoe Samsoe zijn tijdloze ontwerpen die lang mooi blijven en waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Doordat ze werken met minimalistische ontwerpen is een kledingstuk van Samsoe Samsoe vaak een goed capsulestuk waardoor het makkelijk te combineren is met verschillende stijlen en te dragen in naar zowel het werk, feestjes of andere vrije tijds activiteiten. Hierdoor hoef je niet voor elke gelegenheid een nieuw item te kopen. 

Duurzame materialen 
Samsoe Samsoe draagt daarbij ook haar steentje bij aan een betere wereld door gebruik te maken van duurzame materialen. Hier zijn ze in de laatste jaren steeds meer in gegroeid. Waar ze in 2017 slechts gebruik maakte van 7,4% duurzame materialen is dat in 2019 al gegroeid tot 35,8%. Een nieuw doel is om in 2024 alleen nog maar gebruik te maken van duurzame materialen en dit dus naar 100% te tillen. Kunstmatige materialen worden nauwelijks gebruikt en in plaats hiervan worden gerecyclede opties gekozen. Ook fijn om te weten dat alle materialen Oeko-tex gecertificeerd zijn! 

Ethisch en verantwoord produceren
Naast het gebruik van duurzame materialen en tijdloze ontwerpen worden deze ontwerpen op een ethisch en verantwoorde manier geproduceerd. Om te zorgen dat de hele sector verduurzaamd wordt is het ook belangrijk dat de leveranciers en onderaannemers zich hier aan houden. 

Hoe valt de kleding van Samsoe Samsoe?

De kleding van Samsoe Samsoe valt over het algemeen op maat. Mocht je toch twijfelen over de maat dan helpt het om de maattabellen van Samsoe Samsoe te gebruiken. Deze staat aangegeven bij enkele producten en werkt makkelijk. 

Is de kleding van Samsoe Samsoe ook geschikt voor heren?

Jazeker. Naast vrouwenkleding heeft Samsoe Samsoe ook prachtig stoere mannenkleding die je terug vindt op Causeways. Wist je dat Samsoe Samsoe ooit begon met alleen het ontwerpen van mannen T-shirts en knitwear? Tegenwoordig vind je broeken, shirts, hoodies en toffe blousjes. Zeker weten dat jij helemaal helemaal gestyled door de straten loopt met de kleding van Samsoe Samsoe.

Samsoe Samsoe T-shirt

Op zoek naar een basic zonder al te basic te zijn? Neem een kijkje tussen de kleding van Samsoe Samsoe! Dit merk mag dan wel staan voor minimalistisch, tijdloos en functioneel, saai is het zeker niet. Juist omdat Samsoe Samsoe erg bezig is met het ontwerpen van producten met geweldige materialen is een T-shirt van Samsoe Samsoe een echte eyecatcher. T-shirts van Samsoe Samsoe hebben net dat beetje extra kwaliteit waardoor ze er prachtig uitzien. Daarnaast zijn ze makkelijk te combineren op zowel een jeans, pantalon of die lievelings flared met drukke print. Bij Samsoe Samsoe vind je t-shirts voor mannen en vrouwen. Heb jij al je favoriet in je winkelmandje?

Samsoe Samsoe trui

Voor de winterliefhebbers of juist de persoon die maar niet kan wennen aan de kou heeft Samsoe Samsoe een geweldige collectie aan truien voor zowel mannen als vrouwen. Ook in het ontwerp van de truien komt de Scandinavische look naar boven, minimalistisch en tijdloos maar wel met unieke speelse details. Draag de trui door van je werk naar dat ene leuke event. Of het nu doordeweeks of weekend is, de Samsoe Samsoe trui kan met alles gecombineerd worden. Ideaal om in je kast te hebben toch?