Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Saucony

Het jaar 1898, het jaar waar het allemaal is begonnen voor Saucony. Sinds dat moment is Saucony een van de grootste merken ter wereld. Het merk kent een lange historie op het gebied van prestaties. Het doel van Saucony is mensen inspireren en helpen hun beste leven te leiden. Vandaag de dag staat Saucony voor goede prestaties, gezondheid en gemeenschap. Saucony biedt de meest trendy en comfortabele sneakers voor dames en heren.

Waar komt het merk Saucony vandaan?

Het merk Saucony heeft zich van een lokale fabriek ontwikkeld tot een mondiaal merk in de buitenwijken van Boston. Het bedrijf zat in het verleden gevestigd aan de Saucony Creek in de Verenigde Staten, hier komt dan ook de merknaam vandaan. Het logo van het merk is ook geïnspireerd op deze Saucony Creek. Hier stroomde het water langs drie opvallende rotsblokken en is het merk ontstaan.

Hoe valt het merk Saucony?

De verschillende series van Saucony kennen ieder een andere pasvorm. Dit maakt het kiezen van een paar schoenen soms best lastig. Sommige modellen zijn uniseks en dus geschikt voor mannen en vrouwen. Belangrijk om hierbij te weten is dat bij de uniseks modellen een mannenmaat wordt aangehouden. De dames sneakers vallen over het algemeen vaak ruim uit. Bij twijfel kun je daarom gerust een halve maat kleiner nemen. 

Zijn de Saucony sneakers gemaakt van duurzame materialen?

Saucony leeft voor de toekomst en weet dat de keuzes die gemaakt worden invloed hebben op het toekomstbeeld van het merk. Het merk spant zich dan ook in om voortdurend alles beter te doen. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van 75% biologische, gerecyclede of hernieuwbare materialen. Ook de tussen- en buitenzool bestaat voor 50% uit biologische, gerecyclede of hernieuwbare materialen. Saucony heeft een aantal doelen op het gebied van duurzaamheid. Een van de doelen is dat 90% van wat geproduceerd wordt tegen 2025 gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen bevat. 

Saucony Sneakers Heren

Saucony sneakers heren zijn een absolute must-have op het gebied comfort en stijl. Kenmerkend voor een paar Saucony sneakers heren is het fantastische comfort. Daarnaast zijn Saucony sneakers heren te herkennen aan het klassieke design. Dankzij de retro look zijn de sneakers eenvoudig te combineren met iedere outfit. De schokabsorberende EVA middenzool zorgt voor goede demping en grip tijdens het lopen. Gebaseerd op de originele versie uit 1989, dat zijn Saucony sneakers heren. 

Saucony Shadow 5000

Het gaat allemaal om looks en comfort bij de Saucony Shadow 5000. Daarom is deze serie ook populair onder mannen. Dankzij de trendy kleurstellingen ben je met een paar Saucony Sneakers 5000 helemaal op de hoogte van de laatste trends. Het klassieke bovenwerk van de Saucony Shadow 5000 is gemaakt van mesh en suède. Daarnaast is deze serie voorzien van een zacht aanvoelende voering bij de tong. De XT-600 rubberen buitenzool met driehoekig profiel zorgt ervoor dat de Saucony Shadow 5000 goede grip biedt.