Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Sebago kopen

Het merk Sebago is in 1946 opgericht en speelde daarmee in op de toenemende vraag naar kwalitatieve casual schoenen. De oorsprong van het merk Sebago ligt in Nieuw-Engeland, waar altijd water in de buurt is. De naam Sebago is dan ook gebaseerd op een meer in de regio. Ambacht staat centraal binnen het merk Sebago. Vandaag de dag is Sebago verkrijgbaar in 120 landen verspreid over de hele wereld. 

Wat is het merk Sebago?

Het merk Sebago staat bekend om zijn Indiaanse ambacht en de kenmerkende Penny Loafers. Zowel trendy als klassiek, dat is het Sebago. Het merk is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige schoenen. Het fijne loopcomfort kenmerkt het merk Sebago. Zeilen staat centraal in het design van Sebago, net als het geweldige ambacht. 

Hoe combineer ik mijn Sebago schoenen?

De schoenen van Sebago zijn tijdloos, klassiek en trendy. Een paar Sebago schoenen is dan ook eenvoudig te combineren. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de kleur. Sebago schoenen in een kleur als zwart of beige zijn een veilige keuze en kunnen vaak overal bij gedragen worden. Draag jouw paar Sebago schoenen bij een casual outfit voor een op elkaar afgestemde look.

Hoe onderhoud ik mijn Sebago schoenen?

Een paar Sebago schoenen heeft weinig behoefte aan onderhoud. De schoenen kunnen tegen vocht, vuil en krassen. Hierdoor staan de Sebago schoenen garant voor jarenlang loopcomfort. Uiteraard kan onderhoud geen kwaad. Kijk hierbij goed naar het materiaal waarvan jouw Sebago schoenen gemaakt zijn. Voor ieder materiaal is er wel een bijpassende spray en crème om je schoenen te onderhouden.

Sebago dames

Sebago heeft schoenen voor zowel heren als dames in het assortiment. Het assortiment voor dames bestaat uit tijdloze instappers met een fijne pasvorm. Uniek is dat de schoenen met de hand gestikt zijn. Een paar Sebago dames schoenen is ook comfortabel zonder sokken. De stevige profielzool biedt optimaal comfort.

Sebago pasvorm

De pasvorm van een paar Sebago schoenen is deels afhankelijk van het materiaal. Zo hanteren sommige modellen een individuele pasvorm. Hierdoor ontstaat een pasvorm die zich aanpast aan je voet. Daarnaast is de Sebago pasvorm voor mannen en vrouwen verschillend. De maattabel voor mannen en vrouwen vind je bij het desbetreffende product.