Stanley

Type Product
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Stanley

Stanley is al meer dan 100 jaar een toonaangevend merk. De oprichter veranderde voor eens en altijd de manier waarop warme dranken werden geconsumeerd. Op de dag van vandaag staat Stanley bekend om de volledig stalen thermosbekers. De draagbare bekers van Stanley behoren tot de beste van de wereld. De producten van het merk Stanley hebben een modern ontwerp en zijn gemaakt van een stevig design van roestvrij staal.

Waar komt Stanley vandaan?

Stanley is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1913. In dat jaar vond William Stanley Jr. de eerste vacuüm geïsoleerde fles uit. De iconische groene kleur introduceerde het merk in de jaren 50. In 2022 is het bedrijf verder gegroeid en heeft het uitgebreid met nieuwe producten. Het Amerikaanse bedrijf staat nu vooral bekend om de hoogwaardige thermosflessen en andere thermoswaren. Stanley inspireert graag de avonturier in ons allemaal door middel van hoogwaardige, duurzame en functionele producten.

Zijn Stanley producten duurzaam?

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp bij Stanley. Zo onderneemt het bedrijf veel acties om zo duurzaam mogelijk te zijn. Zo worden de producten geproduceerd en ontworpen om een leven lang mee te gaan. Ook wordt er gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en duurzame verpakkingen. Stanley maakt het makkelijker om minder afval te produceren bij gebruik van de producten. Verder vervangt Stanley liever onderdelen in plaats van een geheel nieuw product. De producten van Stanley zijn dus zeker duurzaam.

Stanley Thermos

De Stanley thermosbeker is perfect voor op reis of een dagje uit. De inhoud van de beker blijft goed op temperatuur dankzij de dubbelwandige vacuüm isolatie. De roestvrijstalen beker zorgt ervoor dat jouw dranken tot wel 5 uur warm blijven en 8 uur koel, met ijs zelfs 26 uur! Dankzij het robuuste design kan de Stanley thermosbeker tegen een stootje. De Stanley thermosbeker lekt niet en drinken is eenvoudig door de drukknop. De beker is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Stanley thermosbeker is tijdloos, stijlvol en perfect voor diverse activiteiten.

Stanley Quick Flip

De Stanley Quick Flip beker is dubbelwandig geïsoleerd en zorgt ervoor dat je drinken tot wel 7 uur lang koel blijft, met ijs is dit zelfs 30 uur. Uniek aan deze beker is de 2-delige deksel. Hierdoor is het gemakkelijk om de Stanley Quick Flip schoon te maken en om ijs toe te voegen. De beker is lekvrij, heeft een afsluitbare deksel en een vacuüm isolatie. De Quick-flip drukknop zorgt ervoor dat je makkelijk een slok kunt nemen. Neem de Stanley Quick Flip mee naar al jouw outdooractiviteiten.