Stepney Workers Club

Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Stepney Workers Club bestellen

Stepney Workers Club is een schoenenmerk uit Londen, geïnspireerd door de inclusieve cultuur van traditionele arbeiders sportclubs. De waarden van het merk zijn ‘vrijheid van sport’ en ‘vrijheid van denken’ en dit drukken zij uit met hun handdruk symbool. Stepney Workers Club legt de nadruk op duurzaamheid en kwaliteit, met een focus op tijdloze ontwerpen die jarenlang meegaan. De sneakers hebben eenvoudige en minimalistische designs, waardoor de schoenen geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Bij Causeways bieden we sneakers in verschillende kleurencombinaties, zoals wit met zwart, groen of beige. Bekijk de collectie nu op onze website en kies jouw nieuwe favoriete sneaker! 

Waar komt het merk Stepney Workers Club vandaan?

Stepney Workers Club is opgericht in 2018 in Oost-Londen en produceert klassieke en tijdloze schoenen in verschillende kleuren en uitvoeringen. 

Hoe vallen de schoenen van Stepney Workers Club?

De schoenen van het merk vallen normaal. Je kunt dus gewoon je eigen maat kiezen! 

Stepney Workers Club sneakers

De sneakers van Stepney Workers Club zijn tijdloos en kunnen daardoor gemakkelijk gecombineerd worden met elke outfit. De meeste schoenen hebben een neutrale kleur, gecombineerd met een meer opvallende accentkleur. De sneakers zijn kenmerkend door de streep op de zijkant van de schoenen, die ook terug te zien is op het populaire model van het merk: Pearl S-strike. De sneakers hebben een leren bovenwerk en een sportieve binnenzool, die elke stap dempt, zodat jouw voeten op de juiste manier ondersteund worden. Ook zijn de sneakers van Stepney Workers Club erg duurzaam, waardoor jij extra lang plezier kan beleven van jouw schoenen!