Type Product
Geschikt voor
Kleur
Serie
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Tenue. kopen

Tenue. is een Amsterdams merk met een liefde voor denim. Als jonge jongen werd de eigenaar, Menno, verliefd op denim. In 2008 opende hij zijn eigen denimwinkel in Amsterdam. Als snel kwam hij erachter dat jeans steeds meer onderdeel werden van de zogeheten wegwerptrend en niet meer symbool stonden voor kwaliteit. Menno was vastberaden om dit te veranderen. Zo is Tenue opgericht.

Ze combineren klassieke en tijdloze kleding met een hoge kwaliteit. Ze streven ernaar om kleding op een eerlijke manier te maken met een lage impact op de wereld waarin we leven. Ze werken samen met ambachtslieden uit Italië, Portugal en Japan om prachtige kleding te maken. Het merk wil dat mensen minder kopen, maar beter kopen. Kleding wat we elke dag en het hele jaar door kunnen dragen en dat een lange tijd mee gaat.

Tenue. denim

De filosofie van Tenue. is het maken van de meest duurzame denim die het langst mee gaat. De producten zijn dan ook gemaakt met de hoogste standaard van de materialen biologisch katoen en/of gerecycled katoen. Het resultaat is een prachtig assortiment met producten die stijl en kwaliteit combineren. Een product wat je jaren met trots kan dragen. Bekijk op deze pagina onze collectie van Tenue. en kies je favoriete item uit.

Tenue. jeans

Tenue. streeft ernaar om iedereen de perfecte jeans aan te kunnen bieden. Dit doen ze door middel van kwaliteit te combineren met stijl. Een broek die je dagelijks kan dragen en die niet uit de mode raakt. In ons assortiment vindt je diverse jeans pasvormen zoals de Penn en Pablo jeans die een straight fit pasvorm hebben en de Lenny jeans die een tapered fit en skinny fit pasvorm hebben.

Waarom is Tenue. opgericht?
De eigenaar, Menno van Meurs, richtte zijn eerste denimwinkel op in Amsterdam. Nadat hij deze winkel geopend had, merkte hij dat consumenten steeds meer kleding kochten in de wetenschap dat ze deze maar een paar keer of een seizoen zouden dragen, de zogeheten wegwerpmodetrend. Menno wilde dit probleem oplossen en om die reden is Tenue. opgericht. De focus van Tenue. ligt dan ook op het produceren van kwaliteit en duurzaamheid. Ze willen dat mensen minder kopen, maar beter kopen.

Wat zijn de kernwaarden van Tenue.?

Kleding produceren dat de tand des tijds kan doorstaan en vrijwel elke situatie kan doorstaan. Denim weer synoniem maken voor kwaliteit en duurzaamheid. Gecombineerd met stijlvolle design die nooit uit de mode raken.

Waar komt Tenue. Vandaan?

Tenue. Is een Nederlands merk dat ontworpen wordt in Amsterdam, opgericht in 2018 door Menno van Meurs.

Worden de producten van Tenue. Ethisch geproduceerd?

Tenue. hecht veel waarde aan het milieu. Daarom maken ze gebruik van CO2-neutrale leveringen. Dit doen ze door middel van het ondersteunen van enkele veelbelovende klimaatoplossingen.

Hoe worden de producten van Tenue. gemaakt?

De producten van Tenue. worden geproduceerd in Italië, Portugal en Japan volgens een hoge standaard.