Type Product
Geschikt voor
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Tenue. kopen

Tenue. is een Amsterdams merk met een liefde voor denim. In 2008 opende Menno Meurs  zijn eigen denimwinkel ‘Tenue de Nîmes’ in Amsterdam. Al snel kwam hij erachter dat jeans steeds meer onderdeel werden van de zogeheten wegwerp trend en niet meer symbool stonden voor kwaliteit. Menno was vastberaden om dit te veranderen met zijn eigen denim merk. Het merk combineert klassieke en tijdloze kleding met een hoogwaardige kwaliteit. Tenue. streeft ernaar om kleding op een eerlijke manier te maken met een lage impact op de wereld waarin we leven. Het merk werkt samen met ambachtslieden uit Italië, Portugal en Japan om prachtige kleding te maken. Het merk wil dat mensen minder kopen, maar de aankopen die zij doen moeten daarom waardevol zijn en lang mee kunnen gaan. Bij Causeways hebben wij een mooie selectie van het merk met jeans, blouses, sweaters en shirts. Bekijk onze collectie en til jouw looks naar een hoger niveau! 

Waarom is Tenue. opgericht?

Menno van Meurs, eigenaar van Tenue., richtte zijn eerste denimwinkel op in Amsterdam. Nadat hij deze winkel geopend had, merkte hij dat consumenten steeds meer kleding kochten in de wetenschap dat ze deze maar een paar keer zouden dragen. Menno wilde dit probleem oplossen en om die reden is Tenue. opgericht. De focus van Tenue. ligt dan ook op het produceren van kwalitatieve en duurzame kleding, waarvan je jaren plezier hebt. 

Wat zijn de kernwaarden van Tenue.?

Tenue. produceert kleding die vrijwel elke situatie kan doorstaan. Het merk heeft een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid en wil dit overbrengen in de producten die zij maken. Dit doen zij in combinatie met het ontwerpen van stijlvolle designs die nooit uit de mode raken.

Is Tenue. duurzaam?

Tenue. hecht veel waarde aan mens en milieu en stimuleert de consument om minder, maar wel beter kleding te kopen. Tenue. produceert eerlijke kledingstukken op een ethisch verantwoorde wijze. De producten van het merk gaan veel langer mee, waardoor je minder hoeft te kopen. Het merk maakt daarnaast ook gebruik van CO2-neutrale leveringen. 

Welke producten van Tenue. worden er verkocht op Causeways?

Op Causeways vind jij een breed en divers assortiment van het kledingmerk Tenue. heeft een divers aanbod met daarin onder andere kwalitatieve jeans, trendy hoodies en sweaters, overshirts en t-shirts. Bekijk snel de volledige collectie en voeg vandaag nog een Tenue. item toe aan jouw kledingkast!

Tenue. denim

Tenue. produceert de meest duurzame denim die zo lang mogelijk meegaan. De producten zijn dan ook gemaakt met de hoogste standaard van materialen zoals biologisch katoen en gerecycled katoen. Het resultaat is een prachtig assortiment met producten die stijl en kwaliteit combineren. Een product dat je jaren met trots kan dragen. Bekijk op deze pagina onze denim collectie van Tenue. en kies jouw favoriete item uit!

Tenue. jeans

Tenue. streeft ernaar om iedereen de perfecte jeans te kunnen bieden. Dit doen ze door middel van kwaliteit te combineren met stijl. In ons assortiment vind je diverse spijkerbroek modellen die eenvoudig gecombineerd kunnen worden met iedere outfit. De jeans zijn beschikbaar in verschillende pasvormen. Wij bieden de lenny jeans aan in een slim fit en een skinny pasvorm en de Penn en Pablo jeans hebben een iets wijdere straight fit. Met de verschillende pasvormen is er altijd een jeans die past bij jouw stijl en voorkeur. Bekijk het veelzijdige aanbod nu op Causeways en kies jouw favoriete jeans. 

Tenue shirt

Ook voor t-shirts, overshirts en longsleeves ben je bij Tenue. aan het juiste adres! Het merk biedt verschillende mooie items in diverse stijlen en kleuren, \odat er altijd iets bij zit wat past bij jouw persoonlijke stijl. Voor de zomerse dagen is een t-shirt van Tenue. de perfecte basic om in jouw kast te hebben hangen. Is het wat kouder? Kies dan voor een casual overshirt of een tijdloze longsleeve. Met een kledingitem van Tenue. ben jij verzekerd van kwaliteit en stijl!