Timberland

Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Timberland kopen

Het merk Timberland is één van de grootste en populairste spelers wanneer het aankomt op outdoorkleding en -uitrusting. Timberland is opgericht door Nathan Swartz, een ervaren schoenmaker die samen met zijn zoon Sidney de eerste waterdichte boots ontwierp. De zoon van Sidney, Jeff, liet het bedrijf verder groeien, waardoor het bedrijf is gekomen waar het tot op de dag van vandaag staat. Het merk staat voornamelijk bekend om zijn outdoorlaarzen en dit is allemaal begonnen met de gele ‘Original Timberland Boot’ die in 1973 is ontstaan. Drie jaar later ontstond de versie in 6 inch die uitgroeide tot het succes dat het vandaag de dag nog steeds is. Op dit moment is Timberland een wereldmerk en verkopen zij producten voor het werk, het dagelijks leven en voor outdoor gelegenheden. Bij Causeways hebben wij een mooie selectie Timberland, met onder andere de populaire boots en andere bootschoenen. Kies voor Timberland en ga voor stijl en comfort!

Waar komt het merk Timberland vandaan?

Timberland is een Amerikaans merk en is opgericht door Nathan Swartz, die zijn carrière begon in 1918 als schoenmaker. In 1973 werd de Original Timberland Boot ontworpen, wat leidde tot het grote succes van het merk. 

Wat is kenmerkend voor Timberland?

Timberland is een iconisch merk dat bekendstaat om zijn duurzame, waterdichte boots, de tijdloze designs en het brede assortiment van stijlvolle kleding, schoenen en accessoires. 

Is Timberland duurzaam?

In Amerika staat het merk Timberland bekend als één van de meest sociaal-verantwoorde merken. Het merk stimuleert de consument om milieuvriendelijk te leven en dit laten zij op verschillende manieren naar voren komen in hun producten. Ook worden plastic flessen gebruikt voor de productie van de schoenen van Timberland.

Timberland schoenen

Op zoek naar schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook lang meegaan? Ga dan voor de Timberland schoenen, verkrijgbaar bij Causeways! Deze schoenen zijn de perfecte combinatie van duurzaamheid, kwaliteit en tijdloze mode. Op onze website verkopen wij de iconische gele boots van het merk en deze boots kunnen zowel casual als voor avontuurlijke activiteiten gedragen worden. De boots van Timberland zijn volledig waterdicht en zijn afgewerkt met gesealde naden, zodat er geen water in jouw schoenen kan komen. Ook beschikken de boots over een ECO-isolatievoering, wat zowel zorgt voor warmte als voor de juiste ventilatie tijdens de warmere dagen. De boots hebben een zacht voetbed die perfect naar je voeten vormen, zodat ze heerlijk zitten. Bekijk ons assortiment en kies voor de boots die het beste bij jou passen!