Type Product
Materiaal
Kleur
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Universal Works

Universal Works is een eigentijds kledingmerk dat is opgericht in 2009 door David Keyte. De eerste collectie in 2009 werd ontworpen vanaf David's keukentafel waarbij hij als doel had om eerlijke en goede kleding te produceren met leuke, minimalistische designs. Het merk onderscheidt zich door hun vakkundige en kleinschalige productie van tijdloze kleding, waarbij zij samenwerken met fabrieken die zij bewust hebben gekozen en op een eerlijke en goede manier te werk gaan. Universal Works biedt kleding van hoogwaardige materialen, wat resulteert in duurzame kledingstukken die extra lang mee zullen gaan. Op zoek naar een mooie jas, een comfortabel overshirt of een veelzijdige broek? Bij Universal Works ben je aan het juiste adres! Bekijk de collectie nu op Causeways en geef jouw stijl een unieke touch met de kleding van dit mooie merk. 

Waar komt Universal Works vandaan?

Universal Works is een Brits kledingmerk dat zijn oorsprong heeft in Nottingham, Engeland. Ook het hoofdkantoor van het merk is nog steeds in Nottingham gevestigd. Met drie fysieke winkels in Engeland zijn zij uitgegroeid tot een populair merk. 

Wat is kenmerkend voor Universal Works?

Het merk staat bekend om zijn tijdloze herenkleding met een perfecte mix van functionaliteit en stijl. Universal Works biedt kleding van hoogwaardige materialen en gemaakt met vakmanschap.

Wat doet Universal Works aan duurzaamheid?

Universal Works wil eerlijke en tijdloze kledingstukken produceren op een ethisch verantwoorde wijze. Het merk werkt samen met fabrieken waar zij bewust inzicht in hebben, om ervoor te zorgen dat de werknemers de juiste werkomstandigheden ervaren. Ook maakt het merk producten die extra lang meegaan, zodat jij minder snel een nieuw kledingstuk aan hoeft te schaffen! 

Universal Works vest

Een vest van Universal Works is de perfecte aanvulling op elke herengarderobe! Een vest is een veelzijdig kledingstuk en biedt niet alleen warmte en comfort, maar heeft ook een tijdloze stijl. De vesten van Universal Works zijn gemaakt met aandacht voor vakmanschap en zijn van uitstekende kwaliteit. Wij bieden vesten van het merk in verschillende modellen en kleuren, die je gemakkelijk kunt combineren met jouw outfits. Creëer een casual look door het vest te combineren met een simpel t-shirt en een jeans. Draag jij jouw vest liever zakelijk? Combineer het item dan met een nette pantalon. De vesten van Universal Works voegen klasse toe aan elke look! Works.