Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Veja kopen

Veja is een Frans merk met een passie voor sneakers. Ze maken sneakers op een andere manier, namelijk door stijlvolle ontwerpen te combineren met ecologische materialen, economische rechtvaardigheid en sociale projecten. Het doel van het merk is om sneakers te maken die de tand des tijds zullen doorstaan met tijdloze ontwerpen en duurzame materialen. Sneakers waar je een lange tijd plezier van zult hebben. Het merk verkoopt sneakers voor zowel mannen als vrouwen.

Is Veja duurzaam?

Veja houdt zich erg bezig met de CO2-uitstoot die ze uitstoten. Veja heeft besloten om hun hele bevoorradingsketen milieuvriendelijker te maken. Zo verwarmen ze hun kantoren uit hernieuwbare bronnen, maken ze gebruik van 100% groene stroom en maken ze steeds meer gebruik van milieuvriendelijkere materialen en upcycling bij het maken van hun producten. Daarnaast vervoeren ze steeds meer hun producten per boot in plaats van vliegtuigen om de uitstoot te verminderen en staat fairtrade hoog in het vaandel bij Veja.

Waar komt Veja vandaan?

Veja is een Frans merk, opgericht in 2005. Ze zijn nog steeds gevestigd in Frankrijk maar de producten worden geproduceerd in hoogwaardige fabrieken in Brazilië. Inmiddels zijn Veja sneakers in meer dan 60 landen te vinden.

Hoe maak je een Veja schoen schoon?

Voor canvas Veja modellen wordt het aangeraden om deze met koud water en Marseillezeep af te borstelen. Voor leren Veja modellen wordt het aangeraden om het gladde leer met een vochtige doek te onderhouden en periodiek een specifieke spray of crème te gebruiken. Inzetstukken van fluweel leer kun je eenvoudig droog schrobben.

Veja sneakers

Veja wil graag een steentje bijdragen aan een betere wereld, dit doen ze door middel van hun sneakers. Bij het maken van de sneakers maakt het merk gebruik van Braziliaans en Peruaans katoen voor het canvas en de veters, fairtrade rubber uit de Amazone voor de zolen en diverse andere materialen van gerecyclede plastic flessen of gerecycled polyester. Voor het maken van een paar Veja sneakers zijn 3 plastic flessen nodig. De sneakers hebben een strak design waardoor ze makkelijk te combineren zijn.

Veja sneakers dames

In ons assortiment vindt je prachtige Veja sneakers voor dames. Deze sneakers hebben een tijdloos en strak design waardoor je ze zowel bij een nettere outfit als casual kunt dragen. Daarnaast zijn ze ook nog eens super comfortabel. Je kunt de sneakers jarenlang dragen zonder dat ze uit de mode raken. Daarbij draag je ook nog eens bij aan een betere wereld. Wat wil je nog meer!

Veja sneakers heren

De heren sneakers van Veja zijn erg comfortabel met een stijlvol design. Je kunt ze bij elke gelegenheid dragen, zowel netjes als casual. Hierdoor zijn de sneakers erg geliefd en blijven ze jarenlang in de mode. Populaire herenmodellen zijn de V12 en V10 sneakers. Benieuwd naar onze collectie Veja sneakers? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment!