Wood Wood

Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Wood Wood kopen

Het Deense merk Wood Wood is in 2002 opgericht. Wood Wood staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen en moderne stijl. Het merk Wood Wood is populair geworden door zijn unieke benadering van hedendaagse mode en streetwear. De items van het merk zijn gemaakt van premium materialen en de nadruk ligt voornamelijk op vakmanschap. De kleding van Wood Wood is zowel comfortabel als stijlvol en kenmerkt zich door strakke lijnen, eenvoudige silhouetten en uitstekende kwaliteit. Het merk heeft een herkenbare, moderne uitstraling en streeft ernaar om tijdloze kleding te creëren die seizoen na seizoen relevant blijven. De kleding van het merk is te herkennen aan het opvallende logo, de letter ‘W’ of ook wel twee ‘A’s’ op zijn kop, dat bijna op elk kledingstuk te vinden is. Bij Causeways.nl bieden wij een ruim assortiment aan kleding van Wood Wood. Zo hebben we blouses, t-shirts, truien, petten en sokken! Til jouw looks naar een hoger niveau met de kleding van Wood Wood!

Waar komt Wood Wood vandaan?

Wood Wood is een Deens merk dat is opgericht door Karl-Oskar en Brian SS Jensen. Het hoofdkantoor van Wood Wood is gevestigd in het plaatsje Kopenhagen!

Wat is kenmerkend voor Wood Wood?

Het Deense modemerk staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen en streetwear-invloeden. Het merk combineert Scandinavische esthetiek met urban stijl, wat het merk een unieke en herkenbare uitstraling geeft. 

Wood Wood shirt

Het Deense merk Wood Wood is wereldbekend en geliefd bij mensen die op zoek zijn naar kwaliteitskleding. Wood Wood haalt zijn inspiratie voornamelijk uit kunst, muziek, sport en andere aspecten uit de jeugdcultuur. Het merk is beïnvloed door de straatcultuur van de jaren 90 en dit is terug te zien in vrijwel alle kledingstukken van Wood Wood. Voor wie op zoek is naar een tof en stijlvol shirt, zit met de shirts van Wood Wood altijd goed. De shirts hebben een minimalistisch en strak design en zijn hierdoor eenvoudig te combineren. De shirts zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen en zijn bijna allemaal voorzien van het Wood Wood logo. Bekijk nu ons assortiment met shirts en kies jouw favoriet!