-

Woolrich

Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Woolrich jas kopen

Woolrich staat bekend om de prachtige winterjassen. Het merk is in 1830 opgericht en kent drie basiswaarden: Amerikaanse geschiedenis, bewust design en iconische merkelementen. Het merk streeft naar een duidelijke missie: ‘We keep America warm’. Op de dag van vandaag zet het merk zich ook hard in om klimaatveranderingen tegen te gaan, met onder andere de Woolrich Outdoor Foundation. Woolrich maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor dit merk comfortabel draagt. Kenmerkend voor Woolrich is de heerlijk warme voering van eendendons in de winterjassen. Het assortiment van Woolrich bestaat uit stijlvolle, functionele en tijdloze items. 

Waar komt het merk Woolrich vandaan? 

Woolrich noemt zichzelf ‘The Original Outdoor Clothing Company’, omdat het merk al sinds 1830 hoogwaardige kleding voor het buitenleven produceert. Fijne en warme wol maken, daar ligt de passie van Woolrich. Bovendien heeft Woolrich op belangrijke momenten in de Amerikaanse geschiedenis een bijdrage geleverd. Zo heeft het merk sokken, dekens en jassen geleverd aan Amerikaanse soldaten voor comfort en warmte. 

Wat doet Woolrich aan duurzaamheid? 

Woolrich onderneemt verschillende activiteiten om klimaatverandering actief tegen te gaan. Zo stimuleert Woolrich het gebruik van milieuvriendelijke stoffen, vezels en praktijken. Daarnaast ontwerpt en produceert Woolrich kledingstukken die extra lang mee te gaan, met als doel de ecologische voetafdruk verkleinen. Uiteraard denkt Woolrich ook aan duurzame logistieke oplossingen. Uniek is de Woolrich Outdoor Foundation, via deze foundation onderneemt Woolrich actie om milieubeheer en duurzaamheid te bevorderen.

Woolrich winterjassen 

Een Woolrich winterjas is dé perfecte keuze voor een koude winterdag. Stijl, functionaliteit en tijdloos ontwerp zijn perfect gecombineerd. Door het gebruik van hoogwaardige materialen biedt een Woolrich winterjas optimale warmte en comfort. Daarnaast is een Woolrich winterjas voorzien van praktische functies, waaronder een verstelbare capuchon en tweewegritssluiting. De meeste Woolrich winterjassen zijn afgewerkt met een heerlijk warme voering van eendendons. Trotseer de kou met een comfortabele, modieuze en praktische winterjas van Woolrich. 

Woolrich pasvorm 

Woolrich hanteert verschillende pasvormen. Zo hebben sommige Woolrich winterjassen een regular fit en andere juist een oversized fit. De pasvorm vind je onder het kopje specificaties bij iedere Woolrich winterjas. Bij de meeste Woolrich winterjassen vind je de lengte van het model en de maat die hij/zij draagt. Dit kan je helpen bij het kiezen van de juiste maat. Over het algemeen valt het merk Woolrich normaal.